Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nagyvárosi lány sokkal kevesebb esély tisztel meg azzal, hogy visszaír facebook-on, mint egy kisvárosi?
Pedig van kint képem is most már. Gondoltam, majd így jobban visszaírnak, de éppe ellenkezőjét tapasztalom, lehet jobb lett volna képet sem kitenni ennek a felszínes, ostoba fehér népnek. :D
Nem csalódtam, mind a külsőre megy! Tisztelet a ritka és szent kivételnek!
én kisvárosi vagyok ,de nem azért nem jelölök vissza idegeneket, mert nem tetszik, hanem mert (kapaszkodj meg) NEM ISMEREM!
Minden ökröt nem veszek fel ismerősnek ,csak azért mert szép egy profilképen a pofikám! :P
Fennakadtál az 1200 szűrő egyikén. Ahogy amúgy rajtad kívül még 90% járt így...
'szameg.
én sokáig azt hittem, az ismerősnek jelölés azt jelenti, hogy ismerek valakit, és itt is felveszem vele a kapcsolatot
szánalmas, hogy micsoda húspiac lett a facebookból...
Drága kérdező!
Ha nem ismerősöd az illető (főleg, ha közös ismerős sincs), akkor a facebook az üzeneteket az egyéb üzenetek közé teszi be, amit csak akkor lehet látni, ha valaki rákattint. Szóval lehet, hogy nem is látták az üzenetedet, ezért nem írnak vissza. Nem jelzi ki normálisan a facebook, ha idegen ember ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!