Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány megszakítja veled a kapcsolatot hirtelen, mennyi esély van rá, hogy még hallasz felőle?
közelít a nullához, ugye?
Randizgattam egy lánnyal, aztán meggondolta magát. Eltűnt, letiltott, nem lehet elérni.
Ha valakit bővebben érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36519..
volt már előtted komolyabb kapcsolata ahol szexelt is?
ha nem akkor lehet hogy beijedt...
lehet hogy nem tudja mit akar igazán, hogy most még abban a fázisban van hogy jó neki álmodozni Párizsról stb. de ha hirtelen valaki előáll vele hogy elviszi megriad és menekül.
ha olyan félénk szűzikés típus akkor lehet hogy a szextől is fél, a korkülönbségtől is hogy csak arra kell neked (mert kis tapasztalatlan és nem tudja leszűrni mikor mi van még).
ha meg már "dörzsölt" akkor így próbál játszani, feszegeti a határokat hogy meddig mehet el, mennyi mindent viselsz el neki.
egyik esetben sincs az a bitangnagy szerelem mert ha lenne, nem csinálná ezt.
tduom, végigmentem anno ezeken a fázisokon
Én nem tudom, mielőtt letiltott közölte azt is, hogy már mással találkozgat.
Továbbra is próbáljam hívni, elérni, vagy ez a legrosszabb amit tehetek?
Már 3 napja nem jelentkezett.
Szerintem ne zaklasd, inkább várj még pár napot.
Vagy visszavesz,vagy nem. Ha nem, akkor add nekem ide azt a párizsi utat, majd én hasznosan töltöm helyette, na? Aztán meghívlak fagyira ha hazajöttem ;D
:)
attól félek el fogja felejteni, hogy egyáltalán létezem.
Hát lehet, hogy elfelejt. Nézd a jó oldalát, én megyek el párizsba.
Hát nem tuti?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!