Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, de ő nem ismer engem. Jó ha ezzel a dumával megyek oda hozzá?
Figyelt kérdés
A csaj 1 évvel idősebb nálam, de ez a külsőn nem igazán látszik meg. Na, de én rettenet bele vagyok esve ő még közben nem is ismer engem. A csaj kézilabdázik és tudom hol vannak az edzései. Ha odamegyek hozzá és leszólítom a hobbijával kapcsolatban az jó? Pl. "Szia láttalák már itt kézilabdázni" És utána mondom, hogy bejön nekem és szívesen megismerném akkor az pozitív vagy negatív reakciót vált ki majd a lányból? A csak egy mosolygós, nevetgélős laza lány. Én meg egy magabiztosabb srác vagyok, de most azért kicsit remeg a gyomrom.2012. nov. 17. 18:37
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ez kicsit olyan mintha nyomoznál utána vagy követnéd, az meg inkább beteges mintsem romantikus.
3/9 A kérdező kommentje:
nem noymozok utána. egyszerűen csak arra volt dolgom nekem is többször és ott láttam edzeni.
2012. nov. 17. 18:57
4/9 Ádám_111 válasza:
Szerintem menj oda hozzá és ne félj! Ha nem tetszel neki mit csinál? Maximum elküld. Ő nem fog odamenni hozzád úgyhogy hajrá! :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem legyen kerdes a mondandodban, amibol kialakulhat egy beszelgetes. Ha van kerdesed, lesz valasz is. Mar ha te is bejossz neki. A reakcio az a te megjelenesedtol is fuggeni fog. Ugyertem magabiztossag es looserseg aranya, de ha nagyon bejossz neki meg ez sem szamit majd!
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg ha tetszel neki / helyesnek talál akkor jó ha nem akkor meg mind1 mit csinálsz...
7/9 anonim válasza:
Szerintem iis oda kéne menned hozzá de nem iigazán kéne lerohannad pl.: kébzeld el az ő szemszőogéböl odamagy hozzád valaki és az mondja:szia tetszel nekem járnál velem?— ez így azért édekes lesz ha ő még csak nem is ismer...
Menj oda hozzá és ahogy az előző is mondja legyen valami nem ien stílusú kérdés is először ismerkedj meg gele és csak aztán mond ezt neki:)
Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Biztosan gondoltál erre, de azért leírom: ne rögtön a sípszó után rohanj oda hozzá, hanem várd meg amíg felöltözik, megcsinálja szépre a haját stb. Ha akkor mész oda hozzá, amikor csatakos és vörös a feje, ak lehet h szarul fogja érezni magát h ilyen állapotban látja őt egy fiú. Csak magamból indultam ki ;)
9/9 anonim válasza:
Menj oda hozzá :) ne félj!! És normális hogy félsz,de be izgulj :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!