Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy otthon ülős, antialkoholista lány kevesebb eséllyel csal meg és hagy el mint egy bulizós?
Francokat! Ha egy viszonylag unható, tök középszer vagy inkább lentebb pali vagy, akkor ugyanolyan eséllyel fog rommá csalni, mint a bulizós. Nyilván mindnek az a célja, hogy boldog, kiegyensúlyozott, élvezeti értékkel rendelkező párkapcsolata legyen, és ha nem hozod a szintet, akkor ugyanúgy takarítva leszel el előreláthatólag, borítékolható kategoria.
Ez nem attól függ,hogy mennyire szívja tele a "kopoltyúját" :)) vagy mennyit rázza úgyis úgyis a sheggét a többi gyogyós közt, hanem hogy mennyire boldogtalan hulladék az élete a párja mellett. Ez ellen meg nem igazán tudsz mit tenni egy bizonyos szint után, ha kiismert és mégsem vagy az esete, mehetsz szólóba tolni a szexuális életed.
emberfüggő
én otthonülő antialkoholista vagyok, neten szoktak írni pasik hogy benne vagyok-e dolgokban
és ha a városban lakik este átugrok hozzájuk
szóval azért mert nem szeretem a discokat még nem vagyok szűzapáca ...érted
az nem jelent semmit hogy mennyit mászkál el a csaj, vagy hogy mennyit tudsz Te, hogy elmászkál...
lehet hogy azt hiszed hogy szende otthonülő mert azt mondta és olyan 1. ránézésre, aztán az asztalon táncol a szomszéd város egyik szórakozóhelyén a pasik meg alányúlkálnak :D
Rosszul gondolod:)
Alamuszi nyuszi nagyot is ugorhat ám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!