Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebb rendes lány van?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 19:18
2/23 anonim válasza:
lányt vagy nőt keresel? Nem mindegy... Ha akarsz beszélgetni írhatsz:) 15/Lány
4/23 anonim válasza:
Te meg bunkó:D Már csak a rondák lehetnek kedvesek vagy mi?Jó nagy paraszt vagy:)
6/23 anonim válasza:
Én eddig nem nagyon találkoztam rendes lánnyal...
7/23 anonim válasza:
Kinek mit definiál a "rendes". Szerintem itt mindenki rosszul lenne, ha definiálnám a "rendes lány" fogalmát. Az én definícióm alapján, kihaltak. :(
9/23 anonim válasza:
Rendes lánnyal még én sem találkoztam. Aki úgy gondolja, hogy ő az írjon rám! 25/F
10/23 anonim válasza:
Sztem nem. A lányok és a fiúk nagyrésze (tehát az emberek) egyaránt bunkók és hülyék, de ez mindigis így volt és valószinűleg így is lesz. Viszont hogy kinek mi a "rendes" az igencsak emberfüggő. Átlagpolgártól szélsőjobboldali rasszista barmon keresztül a tök alter füves arcokig bárkinek a szájából elhangozhat, hogy: hely micsoda időket élünk, ma már alig vannak rendes lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!