Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyre kevesebb rendes lány van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevesebb rendes lány van?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 19:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

én rendes lány vagyok:)

25L

2012. dec. 22. 19:49
 12/23 anonim ***** válasza:

7-es vadzsok

A mentők számát készítsétek elő, mert rosszul lesztek.

Számomra a rendes lány az, aki az Igazira vár, szűz akar maradni házasságig, erkölcsös, elvek szerint él, intelligens, okos, tehetséges, célorientált, stb.

Valaki még életben maradt ezekután?

2012. dec. 22. 19:50
 13/23 anonim ***** válasza:

Ja, azt kihagytam, hogy sajnos, vagy sem, de a külső is számít, szóval így még nehezebb ilyen lányt találni.

2012. dec. 22. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
25-30 tól felfelé elég sokan vannak, alatta kevesen...
2012. dec. 22. 19:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Valami igazság lehet a kérdésben. A nők kb. 25-28 éves korukig Burj Khalifa-i magasságban hordjuk az orrukat. Nekik nem kell a szegény alacsony fiatal mérnök srác csak a gazdag jóképű magas herceg.. 30 évesen rádöbbennek, hogy nincs senkijük sem, csak a barinők akikkel jót röhögtek előző srácon. 30 éves koruk után a nőknek exponenciálisan zuhannak az igényeik..(egy kis részüknek ekkor sem), akkor már a 28 éves kőműves srác is megfelelő lenne nekik. Sajnos nagyon kevés a tisztességes nem r*banckodó, rendes lány, aki tényleg az Énedért szeret, és nem az anyagi helyzetedet vagy pl. a magasságod nézi..

üdv 26/F

2012. dec. 22. 20:27
 16/23 anonim ***** válasza:
*hordják az orrukat..
2012. dec. 22. 20:28
 17/23 anonim ***** válasza:
15-nél a pont!
2012. dec. 22. 20:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek mi számít rendesnek?

7-es, azt hiszem, még nagyjából élek. Bár nem hinném, hogy annyira tehetséges lennék, külső terén pedig tulajdonképpen fogalmam sincs, mi számít jónak. Úhh, akkor lehet hogy mégis meghaltam, nem tudom. ^^

A kérdezőnek még annyit, hogy én egész sok rendes lányt ismerek, szóval nincsenek kevesen, csak ne add fel a reményt, és keress tovább. ;)

2012. dec. 22. 21:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Most miért cikizel?
2012. dec. 22. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt kinek szántad?

Mármint hogy "Most miért cikizel?".

2012. dec. 22. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!