Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebb rendes lány van?
7-es vadzsok
A mentők számát készítsétek elő, mert rosszul lesztek.
Számomra a rendes lány az, aki az Igazira vár, szűz akar maradni házasságig, erkölcsös, elvek szerint él, intelligens, okos, tehetséges, célorientált, stb.
Valaki még életben maradt ezekután?
Ja, azt kihagytam, hogy sajnos, vagy sem, de a külső is számít, szóval így még nehezebb ilyen lányt találni.
Valami igazság lehet a kérdésben. A nők kb. 25-28 éves korukig Burj Khalifa-i magasságban hordjuk az orrukat. Nekik nem kell a szegény alacsony fiatal mérnök srác csak a gazdag jóképű magas herceg.. 30 évesen rádöbbennek, hogy nincs senkijük sem, csak a barinők akikkel jót röhögtek előző srácon. 30 éves koruk után a nőknek exponenciálisan zuhannak az igényeik..(egy kis részüknek ekkor sem), akkor már a 28 éves kőműves srác is megfelelő lenne nekik. Sajnos nagyon kevés a tisztességes nem r*banckodó, rendes lány, aki tényleg az Énedért szeret, és nem az anyagi helyzetedet vagy pl. a magasságod nézi..
üdv 26/F
Kérdezőnek mi számít rendesnek?
7-es, azt hiszem, még nagyjából élek. Bár nem hinném, hogy annyira tehetséges lennék, külső terén pedig tulajdonképpen fogalmam sincs, mi számít jónak. Úhh, akkor lehet hogy mégis meghaltam, nem tudom. ^^
A kérdezőnek még annyit, hogy én egész sok rendes lányt ismerek, szóval nincsenek kevesen, csak ne add fel a reményt, és keress tovább. ;)
Utolsó, ezt kinek szántad?
Mármint hogy "Most miért cikizel?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!