Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevesebb néha több? (vélemények? )
Arra gondolok itten , hogy amikor a lányokat nézem , akkor valahogy minden szempontból érvényesül nálam ez a mondás. Akár azt nézzük , hogy mennyire vannak kikenve, kifenve, kiszuperálva, befestve, szilionozva ...stb. Azt hiszik ettől vonzóbbak, de nálam pont az ellenkező hatást váltják ki. De ha megnézek egy közösségi oldalt, csajnak az adatlapját. Ezek az amúgy ronda de kiszuperált csajok 50-100 lájkot is bezsebelnek, míg a normális természetes szépségek 7-et 6ot ha kapnak. Minden fiú bedől ennek a felszínes maszlagnak, csak nálam működik fordítva?
Dea az egyetemen körbenézek, ott is a normális embereknek van néhány (4-5) barátja. És akkor vannak azok akik meg ilyen jópofizósok, h mindenkivel jóban vannak, közben meg senkivel se, sajna ilyen fajtából egyre több van. Így én sok esetben csak hűvös kívülállóként figyelem az eseményeket...Ti hogy vagytok ezzel?
Mindenkit csak az alapján ítélek meg, ahogyan velem szemben viselkedik. Nem próbálom meg beállítani magam léleklátónak, aki pontosan feltérképezi a körülötte élők lelkivilágát és személyiségét.
Ha megpróbálnék ilyen lenni akkor sosem lennék boldog, mert mindenkiben paranoid módon csak a rosszat és a kétszínűséget látnám, pedig ez nem lenne igaz. Ez csak arra lenne jó, hogy megpróbáljam megindokolni magamnak azt, hogy miért nem barátkozik velem szinte senki, csak olyanok, akik maguk is kialakították a saját kis előítélet rendszerüket olyan emberekről, akiket egyáltalán nem is ismernek.
és erre még csak most jöttél rá?
én úgy vagyok ezzel,hogy természetes szépség vagyok,mégis lájkolják a képem 50-en,és mégis baromi sok barátom van.te csak ezt a 2 végletet látod?gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!