Aki nem szed semmi féle terhes vitamint a terheség alatt, az kevesebb ideig tud szoptatni? Vélemények?
Szerintem hülyeség. Nem hiszem, hogy lenne köze hozzá!
1, Sógornőm, szedte végig a kis vitaminjait, aztán küszködéssel 1 hónapig szoptatott.
2, Keresztfiam Anyja nem szedett semmit mégis 3 éves koráig szoptatta a kicsit.
3, Én hol szedtem hol nem, most 16 hónapos és még cicizik.
Szerintem ez nem a vitaminkészítményektől függ. Ez fejben dől el, Én nagyon AKARTAM szoptatni. Mindig mondogattam csak a kicsi 1 hónapos koráig, elértük, aztán 2 hónapos koráig, elértük, 3 hónapos koráig, elértük, na még 6 hónapos koráig, elértük. De a fiam iszonyatosan CICIFÜGGŐ!!!!!!Már javában ehetne mindent, de neki csak a CICI kell!!!Mondta is a védőnő, hogy lesz még bajom ebből a nagy függőségből! :D
A vitaminoknak túl sok tulajdonságot tulajdonítunk. Nem ettől lesz több tejed, nem ettől fogsz hízni, nem ettől lesz óriásbaba és még sorolhatnám.
Szerintem semmi, de semmi összefüggés nincs abban, hogy szedsz-e vitamint és mennyi lesz a tejmennyiség. A szoptatás szerintem genetikai, alkati és akarati kérdés.
Az elsővel is csak vasat szedtem,meg magnéziumot,a másodikkal a 12. hétig szedtem terhesvitamint,utána csak magnéziumot. Az első gyermekünk 8 hónaposan már nem kért több cicit,a másodikat 15 hónaposan úgy kellett elválasztani!
Nővérem semmit nem szedett-még azt sem amit felírtak neki- az első fiát 3 éves koráig szoptatta.
Nincs összefüggés a terhesvitamin és a szoptatás időtartama közt! A terhesvitamin max a baba méretit befolyásolhatja-egészséges lepény esetén!
A fiammal szedtem a terhesvitamint hipp natalt, 13hónapos koráig szoptattam(tudtam volna tovább is, mert volt tejem, várandós voltam, és harapott, ezért választottam le)
A lányom még csak 6hónapos, és napi 2felsőm megy mosásba, mert folyton folyik a cicim, pedig a vitamin gondolatától is rosszul voltam. Tök jól viseltem a várandósságot, de amikor megittam az egy kupica vitamint rohantam taccsolni:S 2üvegcse ugyan elment, de több semmi, néha multivitaminos pluszt ittam magneb6-tal és bérescseppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!