Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány általában mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány általában mennyire nyitott egy új kapcsolatra, miután valamivel kevesebb, mint egy év után szakított a barátjával?

Figyelt kérdés
Úgy értem egy másik fiúval való kapcsolatra mennyire nyitott.
2009. szept. 19. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez elég összetett dolog, mert mondjuk ha már egyáltalán nem szerette a barátját, akkor elképzelhető, hogy nyitott. Ha szerette, vagy szereti még most is, akkor szerintem leginkább pótlék lesz abból a srácból, akivel közvetlen utána összejön. És még azt is bele kell kalkulálni, hogy mennyi idő telt el azóta.
2009. szept. 19. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden attól függ, hogy a lány mennyi idő alatt dolgozta fel a szakítást és, hogy kész-e egy új kapcsolatra. Szerintem ezt nem lehet meghatározni, mert mindenkinél változó.

Ha te vagy a fiú, aki ráhajtana egy ilyen lányra, hát próbálkozni szabad, abból nem lesz gond :)

Sok sikert!

2009. szept. 19. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. szept. 19. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Erre tényleg nincs recept.Fontos,hogy mikor volt ez a szakítás,nem tudod,azóta volt már futó kalandja vagy randizgatott valakivel(valakikkel)? Ez azért lenne fontos,hogy már ő maga elkezdett-e próbálkozni újra a párkapcsolatokkal.Persze lehet,hogy ha voltak is ilyen próbálkozások,azért nem jöttek össze,mert még nem volt kész egy újra,de legalább látszana,hogy akarja.

Ha nem tudod ezt az infot,akkor se add fel,azt tudom tanácsolni,amit a többiek,próbálkozni szabad :) Ja és én is drukkolok neked! :D

2009. szept. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!