Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány általában mennyire nyitott egy új kapcsolatra, miután valamivel kevesebb, mint egy év után szakított a barátjával?
Minden attól függ, hogy a lány mennyi idő alatt dolgozta fel a szakítást és, hogy kész-e egy új kapcsolatra. Szerintem ezt nem lehet meghatározni, mert mindenkinél változó.
Ha te vagy a fiú, aki ráhajtana egy ilyen lányra, hát próbálkozni szabad, abból nem lesz gond :)
Sok sikert!
Erre tényleg nincs recept.Fontos,hogy mikor volt ez a szakítás,nem tudod,azóta volt már futó kalandja vagy randizgatott valakivel(valakikkel)? Ez azért lenne fontos,hogy már ő maga elkezdett-e próbálkozni újra a párkapcsolatokkal.Persze lehet,hogy ha voltak is ilyen próbálkozások,azért nem jöttek össze,mert még nem volt kész egy újra,de legalább látszana,hogy akarja.
Ha nem tudod ezt az infot,akkor se add fel,azt tudom tanácsolni,amit a többiek,próbálkozni szabad :) Ja és én is drukkolok neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!