Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 éves lány lehet érett egy komoly kapcsolatra? 15/F
Ebben a fiatal korban még senki nem szokott "érett lenni komoly kapcsolathoz".
Szerintem visont minden kapcsolathoz úgy kell hozáállni,mintha komoly lenne, vagy komoly lehetne. Közben majd kiderül.
persze, hogy lehet!
ne hallgass az itteni "bölcsekre"
Ja, ne kezdjen egy tini se kapcsolatba, mert éretlen rá. És mondjuk 17-18 éves korában mennyivel lesz éretebb nulla tapasztalattal? Semennyire... Nem a korra jön az érettség, hanem a tapasztalással.
Úgyhogy kérdező, ha akartok, járjatok, de számíts rá hogy nem együtt fogjátok leélni az életeteket.
Az lemaradt hogy 23/N, mielőtt még 14 éves kiskamasznak néznének...
09:39-es voltam
Szerintem még te sem vagy érett egy komoly kapcsolatra. De ha már így adódott, próbáljátok ki, egy ideig biztos jól ellesztek, csak így lehet tapasztalatot gyűjteni.
AZTÁN NEM LEFEKTETNI!!!
Amúgy 14/F
Hát...komoly kapcsolatra egyikőtök sem elég érett még. Mondhat bárki bármit, de ebben a korban egyrészt nem kell komoly kapcsolat, másrészt értelme se lenne. Sajnos sok végeredményét láttam, hogy gyerekként már "komoly" kapcsolatba lépet, és 17-18 éves korára gyereket szült (tanulmányait nem fejezte be, munka semmi). Azt tanácsolom, hogy inkább éld ki magad (persze ne billenj át a ló másik oldalára!). Hogy mikor is kezdj komoly kapcsolatba? Amikor találsz egy olyan lányt aki elég érett hozzá, nem ez a "szercsipuszcsiláwcsi" génhulladékok amikkel mostanába összefuthatsz/futsz.
És mégegyszer csak azt tudom mondani, ne kötelezd el magad ilyen korán, menj szerez tapasztalatott, ismerkedj, mert később csak a bajaid lesznek.
Archy Bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!