Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy egyre kevesebb rendes lány van? 16F
Figyelt kérdés
Én nem vagyok olyan gátlástalan , mint a többi korombéli, akik csak úgy meghúznak csajokat. Nekem egy helyes, nem r*banc barátnőre lenne szükségem, de alig látok ilyen csajt. Mi legyen?2012. dec. 22. 22:55
1/12 anonim válasza:
Tudod hány hasonló kérdés érkezik? Kegyetlen sokan teszik fel ugyanezt csak más körítésben. Mi legyen? Próbálkozz a neten! Nézz ki mondjuk iwiw-en vagy Facebookon kedves lányokat és írj nekik egy szép levelet. Esetleg Szilveszterkor mozdulj ki valamerre.
2/12 Rainbowinthedark válasza:
4/12 anonim válasza:
Érdekesek vagytok. Ti, fiúk mindíg azt mondjátok hogy egy aranyos, félénk, rendes lányt szeretnétek aztán amikor találkoztok egy feltűnően magabiztos r*banccal akkor mimdjárt elkezdtek "udvarolni" neki, ahelyett hogy észrevennétek a rendes lányokat..
6/12 anonim válasza:
Ribancnak nagyon nem kell udvarolni.
7/12 anonim válasza:
Nagyon is jól érzed!A mai lányok 75%-a rosszabb mint egy prosti.Vannak szép és rendes lányok is,de kutatni kell utánuk!Hidd el megéri!
8/12 anonim válasza:
Én nem vok ribanc,nem vagyok csúnya,nem vagyok unalmas,sőőt..
Mégse kellek senkinek..
16/L
9/12 anonim válasza:
8-as eljön a te időd is. 16 évesen még nehogy elkeseredj.:D
10/12 anonim válasza:
1x biztos! ;) csak picit zavar,hogy ha nem vagy minden pénteken full részeg,és nem nézel és viselkedsz úgy,mint egy ribanc,már unalmasnak,bénának tűnsz..(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!