Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet bocsájtani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bocsájtani ezt a hazugságot?

Figyelt kérdés

A Párom hazudott nekem, és a szüleimnek is.

Együtt élünk nálam a szüleimnél. Jogsit csinálta, és forgalmi vizsgára ment. Apu azt a kikötést tette neki, hogy ha megbukik akkor nem lakhat velünk. Ill. velem. Tehát haza kell mennie... 1,5 hónappal ezelött volt az a bizonyos vizsga. Azt mondta h sikerült neki. Nekem is és a szüleimnek is büxkén mesélte..Tgnap Apu felhívta az oktatót hogy 1,5 hónapja miért nem jön a jogsi, vagy épp miért nem kell semmit sem intézni. Kiderült tegnap, h. megbukott a vizsgán. Ki voltam bukva, a szüleim is hatalmasat csalódtak benne.. Főleg anyum, és ez nem az első dolog.

Apu azt tanácsolta, h. bocsássak meg neki mert ez "nemes hazugság volt" azért tette mert engem szeret és nem akart tőlem elmenni...

Anyum meg azon van h. menjen haza. És ez nekem olyan rossz. Nem tudom miért kellett ez így ünnepek elött:(

Nekem is nagyon fáj h. hazudott mert akármilyen szar is lett volna de meg kellett volna mondani az igazat.

Azt mondta szégyelte és tartott valamien szinten Aputól(nem azért mert bántaná vagy valami ilyenről szó sincs..)h. mit fog mondani és esetleg haza kelljen mennie.

Tegnap bocsánatot kért Aputól (aki azt mondta h jó rendben van...), és Anyutól (aki azt mondta h. ezt max. a saját gyerekének tudná megbocsájtani, neki tuti nem..) és tőlem is. És én is ugy vagyok vele h. szeretem, de ez miatt eltávolodtam tőle. Gondoltam rá, h. menjünk szét, mármint h ő menjen haza, és majd találkozgatunk.. de nem tudom, h. jól döntenék-e. Ill. megmondták, ha elmegy akkor vissza már nem jöhet. Erre is apum azt tanácsolta, h. ő a helyemben nem küldené el, Anyu pedig azt h. ő igen:S

Hogy lesz így a karácsony és minden ha ilyen feszültség van??:( Pedig olyan yoo volt minden. Olyan yoo hangulat volt nálunk addig amig ez nem derült ki.

Szerintetek?

Köszönöm a válaszokat előre is.

Kellemes Ünnepeket Nektek, és szép napot.

2012. dec. 20. 09:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ja, és a csekket valószínűleg a vizsga előtt fizette be, mivel annélkül nem lehet vizsgázni.
2012. dec. 20. 12:34
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a "kedves papával" kellene elbeszélgetni, hogy miért tett ilyen idióta kikötéseket, ami miatt a párodnak hazudnia kellezz!
2012. dec. 20. 13:10
 33/37 anonim ***** válasza:
Befizeti, megbukik. Ilyenkor befizeti a következőt, nem így van? Honnan tudjátok, hogy hányadik vizsgát fizette be?
2012. dec. 20. 13:15
 34/37 anonim ***** válasza:
egy csekket írt. A másodikat elég a következő vizsga előtt befizetni.
2012. dec. 20. 13:17
 35/37 anonim ***** válasza:
Bár a válaszokat nem olvastam el,de ha a párom szülei nekem ilyen kritériumokat szabnának, lehet hogy én költöznék el magamtól, ha sikerül a vizsga, ha nem.Ez kapcsolat? Emiatt szakítani? hát nem tudom.A párkapcsolatok többségében jóval keményebb dolgok fordulnak elő.Ezt még hazugságnak se lehet mondani,szerencsétlen barátnődet terrorizálják a szüleid s te se vagy túl kedves,én ilyen családból nem kérnék az biztos.
2012. dec. 20. 14:50
 36/37 anonim ***** válasza:
bocs olvastam te vagy a lány. na mind1. szegény barátodat sajnálom.Anyukád meg gratulálhat magának, ő bizonyára a tökéletes mintaasszony aki soha nem hazudott apucinak!szánalmas.
2012. dec. 20. 14:56
 37/37 anonim ***** válasza:
nagyon gázos a családod s te is amúgy, addig feszíted a húrt amíg ott nem hagy a francba a családoddal együtt, én már azt tettem volna!
2012. dec. 20. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!