Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Meg lehet ezt a hazugságot bocsájtani? Ha az eszemre hallgatok elhagyom, de a szívem nem engedi.
Szerintem ezt megbocsáthatod neki ezt a kis hazugságot, mert ahogy mondtad, csak nem akart megbántani. Oké, rosszul esik amikor a szemedbe hazudnak, de ez ilyen kegyes hazugság volt inkább. Engem sokkal jobban kiakasztana az, hogy miért foglalkozik az exével meg annak az új pasijával, ha már 2 éve te vagy neki?! Főleg, hogy semmi komoly nem volt köztük. Akkor mit érdekli őt. Így is van elég problémátok, legalábbis amiket leírtál, pénz, család, stb.
Szerintem téged igazából nem ez a kis hazugság akasztott ki, hanem az hogy túl sok mindennel kell foglalkoznod, tú sok mindent kell megoldanod egyszerre, kezdesz besokallni, erre még ő jön az exével meg ezzel a hazugsággal, és neked ez már csak hab a tortán, de pont elég ahhoz, hogy kiakadj. Remélem érthetően írtam le..
Én megbocsátanám neki ezt, csak megmondanám hogy ne érdekelje már ennyire a másik csaj, inkább törekedjen arra, hogy a ti életetekben minden rendben legyen.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!