Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti rögtön meg tudtok bocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti rögtön meg tudtok bocsájtani a párotoknak?

Figyelt kérdés
Pl ha valami apró hlyeségen összekaptok, vagy tényleg egy igazit veszekedtek, ki kér bocsánatot a másiktól? Vagy csak egyszerűen "elfelejtődik" ? Nálunk igen, mintha mi sem történt volna, dúl-fúl, másik percben meg mintha mi sem történt volna, pedig engem nagyon bántott, amiket mondott..bennem marad egy pár napig a "tüske", de nem mutatom. Nálatok hogy működik a kibékülés?
2012. nov. 14. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Háát, mi két év alatt még nem veszekedtünk.

Olyan volt, hogy egyikünk félreértett egy szót vagy hangsúlyt, akkor szólunk, hogy ez rosszul esett, vagy zavar, és a másik bocsánatot kér, de ezek olyan apróságok, hogy azonnal felejtődik. Sose durva dolog, vagy sértés volt, csak buta félreértés.

2012. nov. 14. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi addig puffogunk,amég mindketten le nem nyugszunk,utána kibékülünk.Mi elég sokszor veszekedtünk már,de szerintem ez azért van,mert össze kell csiszolódnunk.És ha mindketten megértjük a másikat,akkor ez nem is akkora baj.Persze pocsék érzés,de utána úgyis megoldódik.
2012. nov. 14. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár nekem soha nem volt barátnőm, de anyámék 42 éve házasok és lassan 50 éve ismerik egymást, mindennap összekapnak, egy ideig haragban vannak de aztán minden a régi. Szerintem egy idő után meg kell tanulni kezelni az ilyesmit, mert sehova nem vezet, csak az idegeiteket tépi szét.
2012. nov. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!