Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsájtani ezt a hazugságot?
A Párom hazudott nekem, és a szüleimnek is.
Együtt élünk nálam a szüleimnél. Jogsit csinálta, és forgalmi vizsgára ment. Apu azt a kikötést tette neki, hogy ha megbukik akkor nem lakhat velünk. Ill. velem. Tehát haza kell mennie... 1,5 hónappal ezelött volt az a bizonyos vizsga. Azt mondta h sikerült neki. Nekem is és a szüleimnek is büxkén mesélte..Tgnap Apu felhívta az oktatót hogy 1,5 hónapja miért nem jön a jogsi, vagy épp miért nem kell semmit sem intézni. Kiderült tegnap, h. megbukott a vizsgán. Ki voltam bukva, a szüleim is hatalmasat csalódtak benne.. Főleg anyum, és ez nem az első dolog.
Apu azt tanácsolta, h. bocsássak meg neki mert ez "nemes hazugság volt" azért tette mert engem szeret és nem akart tőlem elmenni...
Anyum meg azon van h. menjen haza. És ez nekem olyan rossz. Nem tudom miért kellett ez így ünnepek elött:(
Nekem is nagyon fáj h. hazudott mert akármilyen szar is lett volna de meg kellett volna mondani az igazat.
Azt mondta szégyelte és tartott valamien szinten Aputól(nem azért mert bántaná vagy valami ilyenről szó sincs..)h. mit fog mondani és esetleg haza kelljen mennie.
Tegnap bocsánatot kért Aputól (aki azt mondta h jó rendben van...), és Anyutól (aki azt mondta h. ezt max. a saját gyerekének tudná megbocsájtani, neki tuti nem..) és tőlem is. És én is ugy vagyok vele h. szeretem, de ez miatt eltávolodtam tőle. Gondoltam rá, h. menjünk szét, mármint h ő menjen haza, és majd találkozgatunk.. de nem tudom, h. jól döntenék-e. Ill. megmondták, ha elmegy akkor vissza már nem jöhet. Erre is apum azt tanácsolta, h. ő a helyemben nem küldené el, Anyu pedig azt h. ő igen:S
Hogy lesz így a karácsony és minden ha ilyen feszültség van??:( Pedig olyan yoo volt minden. Olyan yoo hangulat volt nálunk addig amig ez nem derült ki.
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Kellemes Ünnepeket Nektek, és szép napot.
A sértett anyuka! Nem,fontos,a lánya boldogsága ,csak a nagy IGAZSÁG!Gondolom ő még sose hazudott!
Nem akarlak összeugrasztani az anyukáddal,de ez nagyom csúnya viselkedés,főleg a szeretet ünnepe előtt!
Remélem boldog karácsonyotok lesz! Kívánom szívből!
"Aki egyszer hazudott"????
Hát figyi! Mutass egy embert aki nem hazudott! Csak egyet! egyet aki soha életében nem hazudott! Ráadásul olyannak aki hülye kéréssel állt elő.
Egyszerű lódintás volt.
SEMMI KÖTELEZETTSÉGE SINCS A PÁRJA SZÜLEIT ILLETŐEN ILYEN KIKÖTÉSSEL ELŐÁLLNI SZÉGYEN A SZÜLŐK RÉSZÉRŐL! Örüljenek, hogy nem osztja ki őket.
Pl. ha készülnék most nyelvvizsgára és a barátom szülei azt mondák, hogy nem járhatok a fiúkkal, nem nézném normálisnak őket.
Mégis mi közük ahhoz hogy egyáltalán vizsgázok. Jó hogy nem kötik ki, hogy a jegyese sem lehetek. És akkor még én valjam meg ha nem sikerül. No ne már. Hol élünk?
Vagy kérdező! áruld már el, hogy hány évesek vagyok, mert nagyon érdekelne! Azért gondol már 20 évesek csak elmúltatok ha összeköltöztetek. Vagy ma már nem így megy!
És az is szégyen hogy nem állsz ki a párod mellett. Neked kellett volna szólni a szüleidnek, hogy hülye kikötéssel ne álljanak a párod elé, mert ha ő pl. jogsit se akarna, semmi közük nincs hozzá! Jó hogy nem kell repülőt is vezetnie. ISTENEM! VALAKI KAPJON EL!!!!
Nem nagyon értem, hogyan sikerült ezt az egészet így összehozni..
Én férfiként soha nem költöznék oda a párom szüleihez.
Inkább távkapcsolat, és találkozgatás.
#16-os, meg mások akik a szülők beleszólását firtatják...
Valamiről azért iszonyatosan megfeledkeztek, vagy legalább is nincs jó szituációs beleélő-képességetek. Feltételezve, hogy a kérdező a lány - a vizsgán megbukott kissrác VELÜK él, befogadták őt. Lehet azért, mert zűrös családi háttere van, valamelyik szülő esetleg nem él már, alkoholista, idegbeteg... bármi lehet. A lényeg, hogy velük él.
Teljesen normális felvetés, hogy kezdjen valamit az életével.
Lehet, hogy a tanulmányi jegyei rosszak, tanulásra bašzik, jövőre nézve terve semmi. Én 24 vagyok, de előre elmondom, ha a gyerekem hasonló korban naplopó lesz, aki arra blazírozik, hogy majd én eltartom 30-40 éves koráig, koppanni fog. Támogatom majd a terveit, segítem őt, de nem abban, hogy elhéderezzen mindennemű törekvés vagy konkrét cél nélkül.
Semmit nem tudtok arról, miért volt a kikötés, mégis kritizáltok.
A kissrác másfél hónapra homokba dugta a fejét, megbukott a vizsgán, de semmit nem tett ez a másfél hónap alatt a helyzetet javítandó, ti is olvastátok. Márpedig ha minden másban is így viselkedik, és úgy él náluk, úgy FŐZNEK, úgy MOSNAK rá, és umblock úgy tesznek mindent alá, hogy ő közben semmit nem tesz a saját jövőjéért, nem magától értetődő, hogy ultimátumot adsz?
Lássam, hogy nem csak lébecolni akarsz, mert örökre nem tudunk istápolni, és nem is akarunk. Tudd hol akarsz tovább tanulni, és tegyél is érte, egy kevés igenis kell a te részedről is.
Nekem egy ilyen szituáció jön le, mert ez iszonyat gyakori, és én ezt teljesen jogosnak érem.
Tényleg most hallotok először ilyenről?
nem bántásból de a szüleid kicsit mániákusok...szegény csaj, most egy rohadt jogsin mi múlik? nem dől össze a világ.
Én a csajt nagyon sajnálom és a helyében én is "füllentettem" volna.
Hány évesek vagytok egyébként?
Eleve anyaként két "gyerek" összeköltözését nem támogatnám. Ha még nem állnak készen arra, hogy együtt legyenek, saját maguk gondoskodjanak magukról. Úgy értem ha suliba jár meg ilyenek a másik, akkor maradjon az anyjáékkal.
Nekem fura, hogy a mai fiatalságnál már minden megengedett.
Én úgy képzeltem el, hogy a kérdező esetében mindketten dolgozó egyének és épp csak ott laknak a szüléknél (mint ahogy tesómék is csinálták), de tulajdonképp ilyenkor már a párnak más élete van. A szülők tanácsolhat dolgokat persze, de hát ők egy külön család.
No ezért is kérdeztem, hogy egyáltalán ÉRETTEK-E már a házasságra/együttélésre. Mármint a korukat kérdeztem, de tulajdonképp ezért.
#16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!