Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a magasság a nőknél?
Értem, és köszi a választ. :)
Várom a további hozzászólásokat. :D
Nekem nem számítana, de foglalt vagyok már.
Ez is egy olyan érthetetlen dolog számomra, ez a magasságmánia. Volt egy-két alacsonyabb barátom, kb. velem egymagasak, tehát úgy akkorák, mint te. Emlékszem, még 17 éves voltam, koromból adódóan némi megfeleléskényszerrel. Amikor egy fiú ismerősömnek bemutattam a barátomat, azzal cikizett, hogy milyen pasi ez már, mint egy kutya ülve. Még én éreztem rosszul magam, máig bennem van, ahogy lassan, fokozatosan elvörösödtem. Nem tudom, miért akarják belesulykolni az emberekbe ezeket az elgondolásokat.
Nekem is, de hát ilyen a mai világ sajna.
Ezért is kérdeztem rá, hogy mennyire számít mostanában a magasság. Arról meg én nem tehetek, hogy ilyen alacsonynak születtem. :)
Akkor ezt az életet buktam, vagy nemtom mi lesz. :D
De tényleg! Ha ennyire ki vannak élezve a mai hölgyemények (bizonyos része) a magasságra, akkor ezt bebuktam.
168 centi az egyáltalán nem számít drasztikusan alacsonynak, sőt nálad sokkal alacsonyabb pasikat is ismerek akiknek van barátnőjük/nejük stb! Ne keseredj el, hanem nézz körül.. biztos nem mindegyik lány 180 centi, aki tetszik.
Mellesleg az én párom is pont ugyanakkora mint te és imádom. (160 centi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!