Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd' 40 cm magasságkülönbség. Sok?
Örülj neki ha moziba mentek melléd ül, nem eléd :D
Mondjuk én is saccperkábé "magasnak" minőülök, mert majdnem 190 vagyok. Vannak jó és árnyoldalai is ennek.
láttam már ilyen párt, mondjuk már öregek voltak, de nagyon édesek :)). ha egy lány 157 cm akkor magassarkúval pl lehet egy 10 cmel magasabb :DD
szerintem semmi gond a magassággal.. nem a magasság dönt szerintem és ha egy ilyen pár jönne velem az utcán szembe nem gondolnám gáznak.
Most azért nem akarsz összejönni vele, mert hogy magas vagy mert félsz, hogy ha nem úgy alakul ahogy szeretnétek, akkor elveszítheted a barátságát? :)
Ha magasság nagyon is közre játszik...
Például a barátom 190 kb én meg 160. Nem zavar, hogy kicsit magasabb, nagyon szeretem úgy ahogy van. Sosem érdekelt a magasságkülönbség, nem az alapján döntök. Bár mindenki azt mondja, túl magas hozzám de most nehogy már emiatt ne legyek vele!
Ha szereted, nem fog érdekelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!