Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti mit szolnatok ahhoz, ha mondjuk ismerkednenk majd parkapcsolatba lepnenk egymassal es megtudnatok, hogy 24 eves korom ellenere rajongok egy bizonyos 80-as evek beli angol rock bandaert, akiket gyakran hallgatok?
szóval akkor e logika szerint,aki beethovent hallgat időnként az előember?:D
amúgy the doors kedvelőként megértelek,de alaptalan a félelmed totálisan.
semmit nem számít a zenei stílus csajozásnál.
én már játszottam flamencot a gitárommal eszement rocker csajnak és diszkó pitsának is,mindenféle csajnak,és mindegyik elolvadt tőle:)
Nem vagyok sokkal öregebb nálad. 27 éves vagyok. És már nem vagyok lány, hanem asszony.
Ne hari, tényleg megmosolyogtató a kérdésed. :)
Én zeneileg mindenevő vagyok, és azt kell hogy mondjam, partiarc is vagyok, de jobban szeretem a 70-es, 80-as, 90-es évek zenéit.
Előbb hallgatok meg egy Abbát, Beatlest, ZZ Topot, Deep Purplet, Metallicát, vagy Bonanza Banzait, LGTt, mint egy mai tuc-tuc zenét. Még a Dire Straits is játszik néha. :)
Ezen ne feszengjél ennyire. A zenei ízlés is olyan, mint a rakott krumpli: mindenkié más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!