Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy előnytelen arc (ha minden más teljesen rendben van, magasság is, testalkat is, magabiztosság is) simán lehet ok az örök magány (forever alone) szindrómára?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 20:03
1/18 A kérdező kommentje:
Ilyen fejre gondoltam. (nem a tetoválás a lényeg)
Persze nem ilyen zsíros testtel, hanem jól kisportolt testtel gondoltam.
2012. nov. 27. 20:05
2/18 anonim válasza:
Az ilyen hülyeségeken való gondolkodás lehet ok rá. Szerinted ha így lenne akkor hogyan lenne ennyi ronda ember?
3/18 A kérdező kommentje:
Nagyjából ilyen arc, csak kicsit véknyabb mert nem kövér vagyok, szemem is ilyen, de nem áll lejjebb az egyik szemem a másiknál (egyvonalban vannak).
2012. nov. 27. 20:07
4/18 anonim válasza:
kisportolt testtel ilyen fej lehetetlen xd hájas feje van
5/18 anonim válasza:
Örökre boldogtalan és magányos maradsz. Nyugodj bele.
6/18 anonim válasza:
személyes véleményem, hogy semmi esetre sem, egy nem kimondottan szép arc is lehet vonzó, ha te magad nem szégyenled, a kisugárzáson múlik
én "szerelmes" lettem egy, hát nagyon vékony nem szép arcu srácba, kb olyan mint a király l norbi - na jó talán annyira nem vészes
csak azért, mert magabiztos volt mindig, és kegyetlenül szépen és választékosan beszélt és mindenröl volt véleménye
7/18 anonim válasza:
Küldj már egy képet, el nem tudom képzelni hogy nézel ki!:)
8/18 anonim válasza:
a 6os vagyok nem láttam a képet amikor irtam a választ, de most sokk hatása alatt vagyok
nem hiszem el hogy igy nézel ki
nem küldenél privátban egy képet?
9/18 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen fejre kell gondolni, csak lefogyva, szemek pedig egyvonalban állnak. De amúgy 90%-ra ilyen.
2012. nov. 27. 20:15
10/18 anonim válasza:
Hát a képen amit küldtél két átlag kinézetű srác van, nem tudom melyik vagy te. Ha magányos vagy nem a kinézeted, hanem a személyiséged miatt van. De azon lehet változtatni, ha nagyon akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!