Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyes felállás egy párkapcsolatban testalkat szempontjából? Mi az általános?
Szerintem csak passzoljanak.De az úgyis az egymással való viselkedésből szűrhető le, hogy mennyire illenek egymáshoz :-) Mondjuk látni nagy szélsőségeket az utcán,de hát ez van!Valami összetartja az embereket.Vagy a nagy szerelem,vagy a nagy pénz,vagy a másoknak akaró tetszelgés és megfelelés :D
Nem vagyok nádszál,de kicsit kellemetlen volt,mikor egy tényleg tökéletestestű pasim volt.Járt kondizni is(nem gyúrós állat volt,csak izmos volt úgy normálisan!).
Csontsovány srác mellett is elég furán néztem ki:D
A párom vékonyabb mint én. Nem a testalkata alapján választottam, hanem mert nagyon belé vagyok szerelmesedve, és kb. azt sem érdekelt, ha 3 szeme van. :D
22/L
A párom vékonyabb nálam, és persze nő. Én 84 ő 52 kg.
De nem ezen áll vagy bukik egy kapcsolat.
26/f - 22/l
nincs előírás, de azt sztem mki tudja mi a legidálisabb, kicsit magas 185-190 centi sportos férfia, 170 centis formás, csinos lány.
de a többi felállás is működhet sztem s e ezen múlik, persze azért én pl próbálok olyan párt választani h ne érezzem rosszul magam mellette, én 175/71 23F vagyok, namost ezek fel a paraméterek felé ne menjen egy nő :) alatta okés minden, még egy 65 kilós nővel is szívesen elvagyok ha arányos, és formás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!