Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a fiú nagyon nagyon sokkal magasabb a lánynál? . Hátrány valamiben? .

Figyelt kérdés

2012. nov. 16. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, és nem is hátrány. Ha tetszik a lány és ez kölcsönös, akkor nincs olyan, hogy hátrány :)
2012. nov. 16. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
nem gáz :D és nem is hátrány, de én jobb szeretem ha csak kicsivel magasabb tőlem a fiúm.
2012. nov. 16. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:

mennyi az a nagyon nagyon sokkal?

köztünk 27 centi van

ez még nem okozott problémát

2012. nov. 16. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:

barátnőm 160 cm

barátja 188

egyáltalán nem gáz

2012. nov. 16. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
A párom és köztem több, legalább 30 centi van, ha nem több... :-) És én imádom, hogy olyan magas. Nem hátrány. Illetve, hát talán neki, hogy hajolgatnia kell a csókért, de szerintem kibírja. ;-)
2012. nov. 16. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem hátrány szerintem. Az én barátom 8 centivel magasabb nálam,úgyhogy esetleg annyiban lenne hátrány, hogy csókolózásnál pipiskednem kell, hogy felérjem.Mondjuk engem ez sem zavar.:)

L/16

2012. nov. 16. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nekem rendesen nyújtózni kell, hogy felérjem. 160 cm vagyok ő meg vagy 190 cm körül, nem tudom pontosan de eléggé magas. Hát azért érzi a magasságkülönbséget a nyakam olyankor ha állunk csókolózunk. Néha azt gondolom olyankor jó lenne egy sámli. :D
2012. nov. 16. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 157cm vagyok, a barátom pedig (legalább) 180, vagyis minimum 23 centi van köztünk. :)

Nem igazán jelent gondot; csókolózásnál mondjuk vagy nekem kell nyújtózkodnom, vagy neki lehajolnia, de nem haltunk még bele. :D

Ő szereti hogy kicsi vagyok, én pedig általában azzal vigasztalom magamat, hogy "A jóból keveset adnak".. :D:D:D

2014. jún. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!