Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?
1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.
Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?
27/N
hát én nőként mondom, hogy alap dolog szólni, ha együtt éltek.
a reakciója szerintem is érdekes, ahogy az utolsó előtti (?) írta, talán azért kellett volna aggódnia, hogy épségben vagy-e.
de nehogy már neked álljon feljebb...
Egy párkapcsolat első sorban a bizalomról szól.
Egyrészt nagyot hibáztál, amikor nem mondtad meg neki, hogy elmész, így arra ért haza, hogy nem vagy otthon, mikor úgy tudta, otthon vagy. Ráadásul egy másik pasival voltál "titokban".
Igazad van, ne szabja meg, mikor vagy kivel találkozol, de azért mindig tudjon róla, hiszen miért is titkolnál el bármit a párod elől?
Amúgy szerintem nem kellett volna problémának lennie, ha szólsz róla. Legfeljebb azért, mert szeretett volna veled lenni, sietett haza, te meg azt a kevés időt is, amit együtt tölthetnétek, mással töltöd.
Kérdező:
A második oldalig jutottam a válaszokkal tovább nem volt türelmem, mert mindenki randiról meg megcsalásról ír.
Én máshonnan közelítenék: a faszidban ez így zajlik le, akkor a legfontosabb dolog hiányzik nálatok. A bizalom. S lehet itt puffogtatni, hogy felhívhattad volna, de mi van ha ezt meg akartad tenni, csak elfelejtetted. Akkor ugyanitt vagy. S erre ez vár téged otthon? Ha tényleg du.gni mentél volna el otthonról, akkor valószínűleg nem úgy teszed, ahogy akkor érj haza amikor ő már otthon van, hanem hamarabb. Tehát a megcsalás esete kilőve.
A pasid kérdése jogos volt, hogy merre jártál, de a reakciója nem. S ilyenkor szégyellem, hogy ilyen férfiak vannak, hogy nem tudnak értelmesen gondolkodni, reagálni, beszélni, megnyilvánulni. Mert ha nem is ért egyet, azt el lehet mondani normálisan. (S egyébként itt előrébb is van egy-két "pofánverős" alfahím.... aki szerintem a legalja ennek a népnek.)
Én veled értek egyet, s hadd mondjam el, hogy pont ilyen eset miatt romlott meg a házasságom, s ért véget egy évvel ezelőtt, 13 év után. Nem léptem félre, de meglettem gyanúsítva. Ok nélkül. S ilyenkor már nincs mit magyarázni, mert arra nincs bizonyíték, hogy hűséges vagy. Csak arra lehetne, ha nem.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!