Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?
1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.
Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?
27/N
"miért várja el,hogy nekem nulla magánéletem legyen,és minden este otthon várjam meleg vacsorával???"
Talán vele kellene legyen magánéleted,nem más férfiakkal.Vagy úgy képzeled hogy ő odavan keresni a pénzt te meg közben éled a "magánéleted" más pasikkal? Örülhetnél hogy elfogadott téged,ilyen hozzáállással én már rég kivágtalak volna az utcára.
Szerintem egyikőtöknek se volt igaza.Ha tényleg csak leugrottál meginni valamit egy baráttal, igazán szólhattál volna a párodnak róla, hiszen nem randi volt,igaz?
A párod meg talán aggódott, hogy nem vagy otthon és nem szóltál hogy elmész,csak kicsit rosszul fejezte ki magát, aztán bepöccent, hogy ráadásul pasival voltál.Ő is kezelhette volna nyugisabban a helyzetet.
Én azt mondom hogy te vagy nevetséges!
Na meg elég szánalmas is,ha van egy kis esze,megszabadul tőled!
szerintem illet volna felhívnod és közölni vele, hogy egy régi barátoddal találkozol és elmondani hova mentek, ha úgy van és végez a melóval ő is csatlakozzon....
mellesleg igazán meg lehetne az ilyen dolgokat beszélni...
én a barátomnak elmondtam, hogy vannak fiú barátaim akiket szeretek nagyon mint barátot és ha néha összefutnék velük akkor ne aggódjon, mert régóta ismerem őket...és ez oda vissza dolog...
mivel barátod van illik az ilyet közölni, különben ilyen bonyodalmak lesznek...
Ha azzal fogad, hogy "Miért nem szóltál, vazze, halálra aggódtam magam, hogy hol a fenében vagy!" Akkor azt mondom, nincs probléma. Így viszont... igen, nevetséges. Miért nem hívott fel amúgy? Igen, szólhattál volna, de ezt akkor sem így kell lereagálni és főleg az a gáz, hogy nem érted aggódott igazán, nem az volt az első gondolata, hogy megvagy-e még, hanem rögtön a féltékenykedéssel kezdte.
Egészséges párkapcsolatban a következő párbeszéd zajlott volna le: "Hol a fenében voltál? Halálra aggódtam magam miattad!" "Felhívott xy, tudod, az a régi haverom, elhívott sörözni." "Oké, oké, de miért nem szóltál? Sík ideg voltam, hogy mi van veled. Felhívhattál volna, vagy egy kis cetlit legalább hagyhattál volna..." "Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni. Bele se gondoltam. Mindig szólni fogok, ha elmegyek estére, megígérem."
És ha be is tartja az ígéretét, akkor nincs probléma.
A válaszokat is megnéztem, többsége szomorú látlelete társadalmunk fiataljainak. Bár főleg a Szex, szerelem rovatban nyüzsög a frusztrált "omegahím"-től, tőlük nem is vártam jobbat, de sajnos lányok, nők is írtak cifrákat.
Lehet lepontozni.
ott lett elbaszva az egész hogy elmondtad neki
ez csak saját vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!