Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?
1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.
Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?
27/N
#2 igazad van
#3 azért tegyünk különbséget a barátnő és az együtt élünk "KÖZÖSEN MINT EGY CSALÁD" (modell) között --> ők komolyan együtt vannak, vagyis ezek szerint lehet csak azért, hogy... (no értitek)
Legalább is én ezt vettem ki. KÉRDEZŐ! MOST TI EGYÜTT IS LAKTOK?
valaszwriterEdina:
Ez nem kisajátítás! Nem randizok ellenkező neművel a párom háta mögött .. .akár férfi, akár nő vagyok ... ha pedig egy barátommal ártatlanul összeülök és később megyek haza, akkor megtisztelem a párom, hogy jelzem neki!
Neked hogy esett volna,hogy amíg te estig gürcölsz,addig ő elmegy iszogatni egy csajjal?
Buta pics@!
speciel engem az nem zavar h ha az éppen aktuális bnőm elmegy valahova 1 haverjával DE az én aktuális bnőm fel szokott hívni h figyelj már elmegyek piálni 1et ezzel meg ezzel a haverommal mert össze futottunk és ha már itt vagyok..
vagy egész 1xűen én is ismerem őket és szavazok nekik annyi bizalmat h úgyse próbálkoznak be ha meg mégis nos akkor a lányka hajával kötöm fel őket az első villanyoszlopra.
#14 --- megkérdezhetem, hgoy hány éves vagy? Pont ezt írtam korábban, hogy a mai fiatalság gondolja azt, hogy ez kisajátítás. De akkor ők mások érted?
Én tutira nem mennék el a férjem mellett más férfival. De szintúgy elvárom tőle is. Telefonáljon és miért ne mehetnénk együtt? Logikus, hogy ő az első nekem és én is neki az első. Ez nem azt jelenti, hogy a barátaival nem mehet el nélkülem. Megbízom benne, hogy nem csal meg. De egyedül egy nővel, ahelyett hogy hazajönne és azt se tudom, hol van?
No álljon már meg a világ!!! Ez nem kapcsolat lenne akkor, hanem sima járás vagy udvarlás! Ez az! A mai fiatalságnak fogalma sincs TISZTELET A KIVÉTELNEK, fogalma sincs arról, hogy mit jelent járni valakivel és mit jelent együtt élni vagy a feleségének lenni valakinek.
Az ilyen nők megérdemlik, hogy megcsalják őket. Csak én komolyan mondom, hogy ebből gondja lesz a kérdezőnek még! Át kéne gondolnia, hogy kész-e egy komoly kapcsolatra a férfival, vagy számára ugyan azt jelenti hogy együtt élnek, mint amikor külön éltek és csak összejártak!!! Mert kb. azon a szinten vannak.
Ha valakit rég nem ismerek és megjelenik, nem pattanok neki elmenni vele meginni egy üdítőt és közben a férjem meg vár otthon ki tudja mennyi ideig.
Ezt megtehetném, ha nem élnénk együtt és udvarolna - habár akkor is elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!