Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?
1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.
Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?
27/N
Szerinted, ha más fiúval randizol, azt a párodnak szó nélkül le kellene nyelnie??
Ha meg ártatlan dolog és tényleg barát (bár férfi-nő barátság nincs), akkor miért nem csörögtél rá, hogy szívem később megyek mert összefutok xy-al.
Szerintem igaza volt. Minek járkálsz te másik sráccal el. Max. menj ha ő is ott van. Édes-kettesbe menni vele. Bár ma már a "család" idill sok helyen nem család. Ha együtt vagyok valakivel, akkor nem megyek más pasival el. Tudom mi a dolgom. Hazamenni, megfőzni, bevásárolni, pihenni, de FŐKÉPP NEM PASIKKAL MÁSZKÁLGATNI NÉLKÜLE.
Te valószínűleg nem állsz olyan komolyan a kapcsolathoz, vagy nagyon a mai fiatalság szelleme vagy. Együtt éltek - ha jól vettem ki.
Tudod ha ennyire máshogy éltek (te a mai fiatalság, ő inkább régebbi módi), abból több vita lehet. Ő most csak eltűrte neked, de lesznek még ebből gondjaitok. Nehogy aztán ő kezdjen el csajokkal eljárkálni, mert semmi sem a garancia, hogy nem jön majd tűzbe a nő mellett.
EZ TULAJDONKÉPP AMIT MŰVELSZ: JÁTÉK A TŰZZEL!!! Ha saját családi életed van egy férfivel, akkor ne tedd. (bár én családcentrikus régi módi 35 éves nő vagyok)
Azért szólhattál volna neki. Akármi is a célod, baráti vagy több a másik sráccal, ha elmondod a párodnak akkor nem lett volna ilyen balhé.
"Nem arra kell féltékenynek lenni akiről tudsz, hanem akiről nem"
Ne haragudj kérlek,én egy normális ember vagyok,de biztos hogy tőlem is kaptál volna egyet,már csak azért is,mert még neked áll feljebb!
Szegény pasi!
Örülök,hogy azért vannak még normális nők,akik nem a csajt védik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!