Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem volt nevetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.

Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?

27/N

2012. dec. 13. 15:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
0%

Most egyébként belegondoltam. Van egy srác, akivel 2-3 évig is jóba voltam. Sose jártunk. Aztán elváltunk és 7 év múlva újra találkoztunk. Most azóta eltelt még 5 év. Ha hirtelen összefutnék vele, akkor se ücsörögnék be vele. Persze ő azóta nős. Max. azt mondanám, hogy megdumálom a férjemmel otthon azt egyszer találkozunk azt összeülünk nevetni 4-en.

(amúgy nem vagyok férjnél, csak belegondoltam a helyzetbe így felnőtt fejjel)

35L

2012. dec. 13. 15:55
 22/54 A kérdező kommentje:
nem a férjem,azt azért tegyük hozzá. eszemben sincs házasodni,a legutóbbi kapcsolatomban férjhez mentem, rá 2 hónappal tudtam meg,hogy amíg én otthon voltam a fél éves gyerekkel,a férjem más nő ágyát melegítette.
2012. dec. 13. 15:56
 23/54 anonim ***** válasza:
37%
Akkor most gondold át azt, ő azt érezhette, hogy amíg ő dolgozik késő estig, Te egy másik férfin dolgozol valahol, és ezért nem szóltál neki...
2012. dec. 13. 15:58
 24/54 anonim ***** válasza:
69%
Ha régi haverod az illető nem tudom miért akadt ki.Egyszerűen birtokolni akar és kisajátítani. Jogos,hogy felháborodtál! Azért ne veszítsd el az összes barátodat,mert ő van neked!
2012. dec. 13. 15:59
 25/54 A kérdező kommentje:
mi az hogy "másik férfin dolgozol valahol"??!! elolvastad te egyáltalán,amit írtam?!
2012. dec. 13. 15:59
 26/54 anonim ***** válasza:
Viszont!!! SZÓLNI ILLIK sőt !! Kötelező ha nő ha férfi teljesen mindegy ,hogy Drágám kb ide megyek xszel ynal (szerintem)
2012. dec. 13. 16:00
 27/54 anonim ***** válasza:

Amúgy egy kérdést ha megengedsz kérdező:

Szerinted mi a különbség aközött, hogy

a.) jársz valakivel

b.) együtt élsz/felesége vagy valakinek

2012. dec. 13. 16:00
 28/54 anonim ***** válasza:
Te nem olvastad át amit írtam, "ő azt érezhette"
2012. dec. 13. 16:01
 29/54 anonim válasza:
64%
Na. Le lehet pontozni,nem érdekel,de képzeljétek már magatokat akár egy percre is ennek a lánynak a helyébe. Te mit csináltál volna? Mert én úgy gondolom (szerintem,hozzáteszem),hogy legyen annyi tartás egy nőben,hogyha ilyet mondd neki a párja,akkor nem rögtön a bocsánatáért esedezik,hanem megvédi a saját igazát,mert rajta kívül SENKI nem tudja igazán,mi történt azon a találkozón.
2012. dec. 13. 16:02
 30/54 A kérdező kommentje:

27-es

az egy dolog,de miért várja el,hogy nekem nulla magánéletem legyen,és minden este otthon várjam meleg vacsorával??? nem köteleztem el magam,és nem is fogom.

2012. dec. 13. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!