Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem volt nevetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.

Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?

27/N

2012. dec. 13. 15:38
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
41%
9 éve vagyok együtt a párommal és van saját magánéletünk is. De tudjuk, hogy épp hol a másik mert szólunk róla. Ennek ez a menete, és ettől alakul ki a bizalom. Ha pedig tényleg nem akarod elkötelezni magad akkor miért élsz együtt valakivel? Akkor ennyiből pasizhatnál kedvedre, és nem kéne senkinek elmondanod. De te az együttélést választottad, akkor tartsd is be szerintem az írtalan szabályokat is.
2012. dec. 13. 16:10
 32/54 A kérdező kommentje:
Az miért íratlan szabály,hogy a pasim tudta nélkül nem mehetek el inni egyet egy barátommal?..
2012. dec. 13. 16:14
 33/54 anonim ***** válasza:
18%
27 éves létedre olyan buta vagy mint egy 14 éves.
2012. dec. 13. 16:16
 34/54 anonim ***** válasza:

ma 16:14

Mert neked nem esne rosszul ha ő ment volna el,és megkérdeznéd hogy miért nem szólt,ezt válaszolná: "minek,nem mehetek oda,ahová akarok!!?"

2012. dec. 13. 16:17
 35/54 anonim ***** válasza:
76%
Csak nekem írtalan szabály, hogy akit szeretek és együtt élek vele, annak szólok, hogy elmegyek itthonról, tudja, hogy hol vagyok? Nem pedig hazaérve csak az üres lakást találja? Vagy egy cetlit írhattál volna neki, ha már a telefon nem megy.
2012. dec. 13. 16:19
 36/54 A kérdező kommentje:

16:17-es

nem egyszer fordult elő,hogy a tudtom nélkül ment el valahova,és amikor rákérdeztem,azt válaszolta,"lényegtelen"

én miért nem kaptam fel a vizet,és miért nem fenyegetőztem szakítással?

2012. dec. 13. 16:19
 37/54 anonim ***** válasza:
szolnod kellett volna,de mar nem szovegelek,mert rengeteg valaszt kaptal. De akkor mondd el neki is,hogy te nem olyan komolyan allsz a dolgokhoz. mert lehet o csaladot tervez veled, te pedig idegenkedsz ettol. Akkor ne legyenek benne hiu remenyek
2012. dec. 13. 16:23
 38/54 anonim ***** válasza:
59%

Nekem a barátaim 80%-a fiú és nem akarunk semmit egymástól...a páromnak bemutatom őket így nincs félreértés

DE ha elmászkálok valahova az a minimum hogy dobok egy SMSt hogy itt és itt vagyok, meg majd jövök kb ilyenkor

2012. dec. 13. 16:23
 39/54 anonim ***** válasza:

Kérdező! A 30-as hozzászólásodhoz annyit mondanék,hogy egy kapcsolatban ha együtt élnek azt sokan úgy veszik már mintha házasok lennének. Mi az titok, külön magánélet meg ilyenek! Hát ne haragudj! Csak azt tudom mondani, hogy szabad döntés, de tudasd vele,hogy neked az az elképzelésed, hogy együtt vagytok, de teneked külön magánéleted is van. Számodra az elsődleges még mindig te vagy és nem kettőtök. Legyen tudatában ennek a dolognak. Bár szerintem nem fog neki tetszeni. Szóval valószínűleg tényleg olyan párt kell keresned, aki szintén külön saját dolgokat akar mint te.

Szóval nem kötelezted el még magad - hogy a szavaddal éljek! Tudasd vele, hogy még csak részben kapott meg és lehet neki is saját élete.

Bár szerintem ez tényleg egy újmodern felfogás. Nem hiszem, hogy belemegy. Egyszer betelik nála is a pohár. Ő olyan ebbe mint az én felfogásom és sokaké akik itt hozzászóltak.

2012. dec. 13. 16:25
 40/54 anonim ***** válasza:
és ha ő "lényegtelen" szavakkal reagál nem az a kapcsolat megerősítésének titka, hogy te is még jobban széthúzod a kapcsolatot. Pont hogy lássa,hogy erősíted. Ha te is támogatod a széthúzást (ahogy írtad,hogy ő "lényegtelen" szóval reagál olykor), annak az lesz a vége, hogy szét is mentek.
2012. dec. 13. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!