Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt nevetséges a reakciója?
1 éve vagyunk együtt. Ő elég sokat dolgozik,gyakran éjszakába nyúlóan,úgyhogy elég kevés időnk van egymásra. A minap,amikor sokáig dolgozott,engem felhívott egy barátom(fiú)és felajánlotta,hogy elmehetnénk meginni valamit. Én igent mondtam,de a páromnak nem szóltam. Amikor hazaértem este,ő már otthon volt,és agyvérzés-közeli állapotban kérte számon,hogy hol voltam. Amikor elmondtam neki,teljesen ki volt kelve magából,hogy "én mit képzelek magamról,hogy amíg ő dolgozik,én egy másik pasival lófrálok.",ilyeneket vágott a fejemhez. Nos,én nem az a típus vagyok,aki csak hagyja magát,szóval kikértem magamnak,hogy mi alapon szabja meg,hogy mikor és kivel találkozok,azt meg pláne nem,hogy az férfi vagy nő.
Enyém volt az utolsó szó,de azóta még inkább elhidegültünk egymástól. Szerintetek kinek volt igaza?
27/N
ma 16:14
Mert neked nem esne rosszul ha ő ment volna el,és megkérdeznéd hogy miért nem szólt,ezt válaszolná: "minek,nem mehetek oda,ahová akarok!!?"
16:17-es
nem egyszer fordult elő,hogy a tudtom nélkül ment el valahova,és amikor rákérdeztem,azt válaszolta,"lényegtelen"
én miért nem kaptam fel a vizet,és miért nem fenyegetőztem szakítással?
Nekem a barátaim 80%-a fiú és nem akarunk semmit egymástól...a páromnak bemutatom őket így nincs félreértés
DE ha elmászkálok valahova az a minimum hogy dobok egy SMSt hogy itt és itt vagyok, meg majd jövök kb ilyenkor
Kérdező! A 30-as hozzászólásodhoz annyit mondanék,hogy egy kapcsolatban ha együtt élnek azt sokan úgy veszik már mintha házasok lennének. Mi az titok, külön magánélet meg ilyenek! Hát ne haragudj! Csak azt tudom mondani, hogy szabad döntés, de tudasd vele,hogy neked az az elképzelésed, hogy együtt vagytok, de teneked külön magánéleted is van. Számodra az elsődleges még mindig te vagy és nem kettőtök. Legyen tudatában ennek a dolognak. Bár szerintem nem fog neki tetszeni. Szóval valószínűleg tényleg olyan párt kell keresned, aki szintén külön saját dolgokat akar mint te.
Szóval nem kötelezted el még magad - hogy a szavaddal éljek! Tudasd vele, hogy még csak részben kapott meg és lehet neki is saját élete.
Bár szerintem ez tényleg egy újmodern felfogás. Nem hiszem, hogy belemegy. Egyszer betelik nála is a pohár. Ő olyan ebbe mint az én felfogásom és sokaké akik itt hozzászóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!