Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Izmos pasik, avagy mitől kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos pasik, avagy mitől kell megvédeni egy nőt egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tegnap este azt merészeltem írni egy kérdésre, hogy számomra egyátalán nem vonzó az izmos férfitest, inkább az átlagos/normál testalkat jön be, erre néhányan majdnem leharapták a fejemet. Egy ember még azt is kétségbe vonta, hogy valóban nő vagyok. Egy másik pedig azzal jött, hogy egy kevésbé izmos pasi nem tudna megvédeni. Rákérdeztem hogy érti, de nem jött válasz. Ez nem az első és nem is a második eset, hogy ezt a megvédős dumát látom!

Érdekelne, hogy miért annyira elterjedt ez a megvédős szöveg. Én a 27 évem alatt egyszer nem kerültem olyan helyzetbe, hogy engem meg kellett volna védeni! Más nőket óránként megtámad egy kóbor jeti vagy mi?! :/

Mellesleg elég szomorú, hogy annyira az van erőltetve, hogy az izom a menő, hogy lassan már selejtes nőnek érzem magam, amiért nekem nem tetszik.

2012. dec. 6. 20:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a 25-ös azokra gondolt, akiknek nagyok az izmaik, de nincs mögöttük akkora erő, mint azt elvárnák a látvány alapján.
2012. dec. 6. 22:28
 32/40 anonim ***** válasza:
Én 23 éves lány vagyok, és nekem sem jön be az izmos test. Sztem nem szép, ez van. Nekem az átlagos, átlagos pici pocakkal meg ennél picit nagyobb darab pasik jönnek be... de semmiképpen sem ezek a szoborszerű kockás hasú pasasok meg a kigyúrtak. Mondjuk én sem vagyok egy topmodell, lehet, ezért is. Ez a megvédős dolog... azért egy picit bennem van, tudat alatt. Szeretek felnézni egy férfira, szeretem azt hinni, hogy megvéd, ha úgy van. Rzért pl. egy nagyon törékeny/vékony/gebe férfi mellett sem tudnám magam elképzelni. Egyébként egyszer már védtek meg, egy vadidegen, de akkor sem dulakodás volt, csak gyanús alakok oldalaztak a táskám felé, és egy srác leordította a fejüket az emberkéknek, és akkor azok leszálltak... de az sem egy izmos pasas volt, aki a védelmemre kelt, hanem egy átlagos testalkatú srác.
2012. dec. 6. 23:11
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

De most mi a garancia arra, hogy egy izmos pasiban lesz annyi, hogy kiálljon a barátnőjéért, ha kötekednek vele? Sokra megyek az izmaival, ha csak a súlyzók simogatására használja. Én nem mondom, hogy nem tetszik az izmos test, tetszik, de tetszik az átlagosabb is, a férfitest alapból (kivéve a nagyon vékony srácokat, ők számomra nem szexuálisan izgatók). Persze, hogy azért ha rossz helyzetbe kerülnek, egy lány valamilyen szinten számít arra, hogy a pasija majd megvédi, de annyira nem az izom MÉRETÉN múlik a dolog. Egy küzdősportoló hamarabb lehadzsimáz egy késelőt, mint egy olyan, aki a kondiban izmozta fel magát szépre. Nem lebénázom a kondisokat, de értitek, egy testépítőnek sokkal hatalmasabb izmai vannak, mint egy nem tudom, kick-boxolónak vagy bármilyen küzdősportolónak, mégsem jelenti azt, hogy tudja, hogyan kell valakit mondjuk lefegyverezni vagy úgy beverni neki, hogy ne keljen fel, csak addig, amíg hazafut. Ebből azért baj nincsen, mert hát ez olyan, mintha egy zsokétól várnánk, hogy megnyerje a távfutást. Csak pont ezért teljesen logikátlan a nagyobb izom, annál jobban meg tud védeni dolog.

Másrészt pedig, ha én párt választok magamnak, vagy randizok valakivel, nem az az első gondolatom, hogy, hú, lecsekkolom már az izmait, ki tudja, hogy kapcsolatunk alatt hányan akarnak megerőszakolni vagy megkéselni, a pasasom majd megvéd, ha nem egy minimum Schwarzenegger, otthagyom a salimmal együtt. Ugyanmár.

21L

2012. dec. 6. 23:24
 34/40 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Igazából az kell a nőnek, (hangsúlyozom nőnek, nem kislányak), hogy biztonságban érezze magát egy férfi mellett. Legalábbis szerintem. Azért pláne itthon, elég jó relatíve a közbiztonság, illetve ahol legendásan rossz, azt meg el kell kerülni, és semmi baj.
2012. dec. 7. 00:18
 35/40 anonim ***** válasza:
17%
A kapcsolatban a pasin lévő izmok nem a nő megvédését szolgálják, hanem a saját testi épségük végelmét a nőtől. Ugyanis a sok gyúrástól olyan hülyék hogy még 1 szöget se képesek beleverni a falba, amire egy képet feltegyenek.
2012. dec. 7. 14:17
 36/40 anonim ***** válasza:

talán mert ez tudatalatti dolog hogy arra vágyik egy nő hogy megvédjék, és az izmokról pont erre asszociál?

mond hogy hülye vagyok, de így van, aki ért kicsit a pszichológiához az megérti :)

2012. dec. 7. 14:30
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan gyökerek, akik azzal akarják kompenzálni, hogy akarat gyengék ahhoz, hogy lejárjanak edzeni, azok azt mondják, hogy akiknek valamilyen sport az élete része azok kompenzálnak.

Én sosem azért megyek le edzeni/el futni/tetszőleges sporttevékenységet végezni, hogy ettől biztos kompenzálok valamit. Csupán élvezem az edzést, és az életem része a mozgás. Az igaz, hogy rosszul érzem magam, ha nem mozgok, mert egyszerűen nem érzem azt, hogy tettem az egészségemért. A normális sportoló embereknek a sport az élete része, nem azért csinálja, hogy kompenzáljon valamit.

Aki azért edz, hogy kompenzáljon, annak sosem lesz elég ereje ahhoz, hogy normálisan, és kitartóan csinálja. Fel fogja adni. Akinek viszont ez az élete, az az életfelfogása, hogy mindig legyőzni a saját korlátaidat, mindig mozogni, mert aktívnak lenni jó, az nem azért csinálja, hogy kompenzáljon.

2012. dec. 7. 18:47
 38/40 anonim válasza:
74%

Általában olyan csajok mondják ezt a megvédeni szöveget, akik ilyen szinten problémásak és generálják az olyan szituációkat, ahol jönnek a nagy jocik és befenyítik a barátját. :D

Normális nőknék ilyen dolgok nem állnak fenn szerintem.

2012. dec. 7. 20:17
 39/40 anonim ***** válasza:
Én jókat röhögtem eddig a válaszokon. Nem tudom ki merre lakik, ki hova járt edzeni. Én olyan helyen lakom, hogy soha nincs bezárva semmi, éjjel is tudok sétálni, soha semmi nem történt. Aról nem beszélve tényleg éjszaka sincs zárva semmi. A másik edzeni sokan beszélgetni járnak, férfiak, nők, lányok, fiúk mindegy. Oké vannak képek, mert már minden reklám, fil, zenei klippekben is vannak ilyenek, megnézem. Viszont nekem egy igazi kell, aki normális. Szóval hagyjuk témyleg ezt a megvédős dumát. Hülyeség.
2012. dec. 8. 00:05
 40/40 anonim válasza:
Hát én komolyan beszarok. Azért gyúrok már egy jó ideje, hogy kinézzek valahogy, és a nők szóba álljanak velem. Nem hinném amúgy, hogy azért, mert valaki izmos, az agresszív. Sőt sok esetben inkább nyugodt, fegyelmezett.
2013. jan. 13. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!