Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők. Mi lesz a karácsonyi ajándék?
Mivel fogjátok megajándékozni a párotokat?:)
Én nem tudom mit vegyek már neki,semmire sem mondja,hogy nagyon kellene neki vagy valami,de már annyi mindent kapott :)
ötletek? 15.hónapja vagyunk együtt. 17.L
Alsónaci.. mindig bejön! :)))
29 hónapos 18/L. (:
Én személy szerint könyveket vettem neki. Egy amiben ilyen...sokféle kézműves cucc van... meg az arany iránytű trilógiát kapja. :) Meg volt még valami... de az most nem ugrik be... valami apróság. :)
Én speciel a könyvek híve vagyok. Gondold végig ő mit szeret, és abból próbálj kisilabizálni valamit. (Párom pl Sci-fi fronton tuti nyerő lenne. :D)
Mi még csak 2 hónapja leszünk együtt karácsonykor, és idősebbek is vagyunk nálatok, de mi még karácsony előtt megszökünk 3 napra kettesben :)
Tárgyi ajándékban azt mondta, hogy vegyünk valami kettétörős medált, vagy ugyanolyat mindkettőnknek (ez nagyon meglepett, de örültem neki) :))
24N 25F
Varrógép :)
nagyon szexi a kérdés ebbe a kategóriába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!