Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kreatív dologgal lephetném meg karácsonyra?

Figyelt kérdés
Mivel sajnos nem igazán tudok neki nagy dolgokat venni, pénz híján, így gondoltam valami kedves kreatív ajándékkal lepném meg. De már kifogytam az ötletekből, fényképalbum/fénykép, bögre, love zseton, apró cetlik napi üzenetekkel, ilyesmik már voltak. vagy én kaptam, vagy ő szóval ezeket bejátszani már nem tudom. Valaki tud jó sk ajándékot ami szép és egyedi? :)

2012. dec. 4. 18:15
1 2
 1/12 ASOT ***** válasza:
fiú vagy lány?
2012. dec. 4. 18:17
 2/12 A kérdező kommentje:
fiú, 21 éves! :)
2012. dec. 4. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolom szereti a hasát, valami süti, torta, kaja?

Csend el kedven ingét, farmerkabátját, stb., és hímez rá valamit. Tudod az F1'-es pilóták is kalocsaiban nyomták...

2012. dec. 4. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
*kedvenc
2012. dec. 4. 18:40
 5/12 A kérdező kommentje:
A süti nem olyan rég volt, azzal leptem meg nemrég. Ez í hímzéses dolog meg eléggé messze áll tőlem, de szerintem neki se igazán jönne be. Bár biztos nem mondaná nekem hogy nem tetszik,de úgy gondolom nem igazán szeretné! :) De azért köszi a tippet! Várok még más ötleteket is!!! :)
2012. dec. 4. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
6%
vegyél neki egy műf@szt :-), jól mutat a fa alatt kreatívan becsomagolva :-D
2012. dec. 5. 03:22
 7/12 A kérdező kommentje:
bizonyára örülne neki...
2012. dec. 5. 13:39
 8/12 anonim válasza:
Köss valamit. Mondjuk sálat, az a legegyszerűbb.
2012. dec. 5. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:

-mézeskalács

-muffin (tetejére mehet vmi karácsonyi minta)

-saját készítésű bonbon (lehet kapni a plázákban ilyen öntőmintát, csak kikevered a csokit beleöntöd kész is)

-karkötő (olyan fonott amit még fiúk is felvesznek, és sose vehetik le, bár lehet h ez csak tinédzserek közt szokás, v kiment már a divatból...)

-saját készítésű képkeret (közös fotóval)

-sál, ha tudsz kötni

2012. dec. 7. 01:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Rajzolj neki valamit. Csinálj gyertyát. A cetlis dolog sokféle lehet. Én mondjuk most olyat tervezek, hogy 365 cetlin szerelmes dalokbol idézek. Ezzel később játszani is lehet, hogy vajon mennyit ismer? :D pólóra valami egyedi minta, amit egyszerűen kinyomtatsz vasalhato papírra, és te magad vasalod rá. Szerintem az nem baj, ha sütsz neki most is, pl muffint, ami finom, viszonylag hamar megvan, és ízlés szerint is csinálhatod. :) pl szerintem a tusfürdő sem rossz dolog, mert azt mindenki használ, és ha pl még nem laktok együtt, otthagyhatja nálad, és ha elfelejt vinni, az kéznél van (tapasztalat :D ) hát azt hiszem most ennyi jutott eszembe :D

17/l

2012. dec. 17. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!