Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kreatív dologgal lephetném meg karácsonyra?
Gondolom szereti a hasát, valami süti, torta, kaja?
Csend el kedven ingét, farmerkabátját, stb., és hímez rá valamit. Tudod az F1'-es pilóták is kalocsaiban nyomták...
-mézeskalács
-muffin (tetejére mehet vmi karácsonyi minta)
-saját készítésű bonbon (lehet kapni a plázákban ilyen öntőmintát, csak kikevered a csokit beleöntöd kész is)
-karkötő (olyan fonott amit még fiúk is felvesznek, és sose vehetik le, bár lehet h ez csak tinédzserek közt szokás, v kiment már a divatból...)
-saját készítésű képkeret (közös fotóval)
-sál, ha tudsz kötni
Rajzolj neki valamit. Csinálj gyertyát. A cetlis dolog sokféle lehet. Én mondjuk most olyat tervezek, hogy 365 cetlin szerelmes dalokbol idézek. Ezzel később játszani is lehet, hogy vajon mennyit ismer? :D pólóra valami egyedi minta, amit egyszerűen kinyomtatsz vasalhato papírra, és te magad vasalod rá. Szerintem az nem baj, ha sütsz neki most is, pl muffint, ami finom, viszonylag hamar megvan, és ízlés szerint is csinálhatod. :) pl szerintem a tusfürdő sem rossz dolog, mert azt mindenki használ, és ha pl még nem laktok együtt, otthagyhatja nálad, és ha elfelejt vinni, az kéznél van (tapasztalat :D ) hát azt hiszem most ennyi jutott eszembe :D
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!