Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak karácsonyra? 16L
Figyelt kérdés
Én 16 lany vagyok a baratom pedig 25 eves fiu. Nem tul regota, kb egy hete vagyunk együtt de ugy tůnik hogy komolyan gondolja. Szóval a kérdés az hogy nemsokára karácsony és kéne afnom neki valami ajándékot. De nem ismerem eléggé ezért nem tudom hogy mit.
Legyszives mondjatok pár ötletet:)
Köszi előre is
2012. dec. 3. 18:48
1/13 anonim válasza:
Add neki a szüzességed! Úgyis erre játszik.
2/13 anonim válasza:
vegyél neki Wot-on egy prémium tankot.
3/13 anonim válasza:
Na ez se lesz hosszú kapcsolat, szóval ne legyen drága dolog. :D
4/13 A kérdező kommentje:
Ja és legyszives ne irjatok olyanokat hogy csak ki akar használni. Én is tudom hogy nagy az esély rá de valojában annyira ez nem érdekel. Kell rossz tapasztalat is. De egy honapon belul biztos nem fogok lefekudni vele szoval legyszi mast mondjatok valami használhatot.
2012. dec. 3. 19:01
5/13 anonim válasza:
Adj neki kártyákat, amik arra jogosítják őt, h bármikor megfoghatja a melled, segged :P
7/13 Fke válasza:
Gondolom az anyagi kereted nem hatalmas.
1. Egyezz meg vele, hogy mennyibe kerülhet az ajándék.
2. Saját készítésű legyen.
3. Süss neki aprósüteményeket (kérd meg anyád, hogy segítsen), dobozold be és add oda.
Ennek az előnyei.
1. nem lesz sértődés/szégyenkezés egyik oldalon sem
2. nem kerül sokba egyikőtöknek sem
3. gondolkodnia kell egy picit, hogy mit adjon
Forrás: 22 éves srác vagyok.
8/13 anonim válasza:
Haha, okoska! Ha szeretnéd, akkor tudnád, hogy mit adj!
10/13 A kérdező kommentje:
8 as te tényleg elég kretén lehetsz. Mint mondtam csak egy hete járunk.. 7esnek köszi:)
2012. dec. 4. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!