Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak karácsonyra a barátomnak? (15L)
Figyelt kérdés
3hónapja vagyunk együtt, ő is 15 éves és focizik2012. nov. 7. 22:31
1/9 anonim válasza:
Hát...ennyi információbó nem sokat tudunk kihozni, max azt hogy focilabdát....
2/9 anonim válasza:
www.kreativvagyok.hu.
ott lesz egy kerti gömb ..... asszem a mozaiknál... csináld meg olyanra mint egy focilabda
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
amugy kérdezem a fiukat is hogy 15év körüliek minek örülnének?:)
2012. nov. 7. 22:37
5/9 anonim válasza:
ezzel melléfogsz...15 év körüli fiú minek örül? hát szexnek meg WOW előfizetésnek
6/9 anonim válasza:
Nem tudok tanácsot adni, nálunk mindig a barátnőm járt jól, mert általában azt kértem, hogy valami dögös ruhát, fehérneműt vegyen meg (amit én választottam ki), hogy aztán utána abban is jól meg.... :)
7/9 anonim válasza:
még több tárhely !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom h mennyire vagytok már "együtt", de egy szexi fehérneműs bemutatót biztos nem hagyna szó nélkül...
Illetve mennyire ismered már jól? Mi a kedvenc időtöltése (focin kívül)? Azzal kapcsolatosan adj valamit! Vagy csinálhatnál is valami kis apróságot, ami személyesen neki készül!
9/9 A kérdező kommentje:
bocs hogy 15évesen nem vagyok ribanc:D
a normális válaszadóknak meg: hát igazábol nem találkozunk sokat heti 1-2x mert neki heti 5 edzés meg nekemis van edzés.. focin kivül nemtudom h mit szeretmég annyira:l
2012. nov. 11. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!