Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos pasik, avagy mitől kell megvédeni egy nőt egy párkapcsolatban?
Tegnap este azt merészeltem írni egy kérdésre, hogy számomra egyátalán nem vonzó az izmos férfitest, inkább az átlagos/normál testalkat jön be, erre néhányan majdnem leharapták a fejemet. Egy ember még azt is kétségbe vonta, hogy valóban nő vagyok. Egy másik pedig azzal jött, hogy egy kevésbé izmos pasi nem tudna megvédeni. Rákérdeztem hogy érti, de nem jött válasz. Ez nem az első és nem is a második eset, hogy ezt a megvédős dumát látom!
Érdekelne, hogy miért annyira elterjedt ez a megvédős szöveg. Én a 27 évem alatt egyszer nem kerültem olyan helyzetbe, hogy engem meg kellett volna védeni! Más nőket óránként megtámad egy kóbor jeti vagy mi?! :/
Mellesleg elég szomorú, hogy annyira az van erőltetve, hogy az izom a menő, hogy lassan már selejtes nőnek érzem magam, amiért nekem nem tetszik.
" Baromság figyelmen kívül hagyni a megvédés szöveget."
A pasi a nap 24 órájában a nő mellett van, hogy megvédje? Mert kb. akkor lenne értelme ennek a szövegnek.
"ez a megvédés duma csak hülyeség, mert az izom a trendi és valahogy reklámozni kell"
Ott a pont
hát itt a mi megyénkben túl sok a czigány... és engem támadott már be egy, lélekjelenlétemen múlt hogy nem lett csúnya vége
szóval igen, vannak néhol "kóbor jetik" és nem, nem mindenkinek van rá lehetősége hogy hipp-hopp, elköltözzön a környékről.
és igen, többre megyek egy izmos, vagy akár egy hájas pasival mint egy vasággyal 40 kilós piszkafával ha betámadnak sőt, talán be se támadnak ha meglátnak vele.
mondjuk nekem a kigyúrt pasik is tetszenek alapból.
nincs ez "erőltetve", engem nem érdekel másoknak bejön-e vagy sem, de én vállalom hogy nekem ez tetszik.
felőlem kis mariska vagy nagy vivi keresztbe-hosszába lefeküdhet akár egy hottentottával is, nem fog érdekelni.
nem értem mit számít neked annyira más vadidegenek leszólnak-e vagy nem amiért nem az izmosakat szereted
még jó hogy sok ilyen van rajtad kívűl, legalább kevesebb a konkurencia ;)
Kérdező, én is válaszoltam neked és csodálkoztam erősen. Ez a "gyúrásmánia" a mai Magyarországra jellemző, bizonyos körökben és főleg a fiatal lányok egy nagyon komoly részénél majdhogynem alapkövetelmény a kigyúrt test. Ez egyrészt a média hatása, ott terjesztették el, másrészt már a közhangulatot is uralja, hogy egy igazi férfi az izmos férfi.
Amit a gyávaságról írtál, az is igaz. Azt vettem észre, hogy manapság elég ritka a valóban kemény, karakán férfi és a gyúrósokra ez fokozottan igaz. Elég, ha megnézed a kidobókat egy-egy diszkóban: az egyszálbél gyerekekkel szemben bátrak, de ha már egy normál vagy erős fizikumú egyén kezd balhézni, háromnál kevesebben már nem is mernek fellépni ellenük. Rizikós helyzetekben, pl. buszon ezerszer inkább számíthatsz küzdősportolókra, mint testépítőkre.
Viszont sok lány esetében tapasztaltam, hogy csak őket tekintik férfinak, engem lepattintottak tőlük viszont el voltak ájulva. Sokan mondják, hogy egyéjszakás kalandra is sokkal nagyobb az ember esélye kigyúrtan, mint normál alkattal. Az erős test erős maszkulin jegyeket hordoz, a nyers, vad szexualitást testesíti meg. Hasonlóan működik az elve, mint amikor a közlekedésben egy kereszteződésnél meglátsz egy teherautót és egy motorbiciklit. Azonnal a teherkocsi vonja magára az ember figyelmét az embernek. (emiatt is történt már baleset)
Azonkívül sok esetben jól jöhet, pl. mikor véletlenül foglalt lányhoz közelítesz, akkor aranyat érhet, egy izomállatnak senki nem mer úgy ugrálni, mint egy átlagos srácnak.
Nagyjából ez lenne a magyarázata.
Magyarországon évente több száz nőt megvernek/kirabolnak/elrabolnak/megerőszakolnak.Ők is azt gondolták,hogy velük ez nem történhet meg.De az izom olyan mint az óvszer:jobb ha van és nem kell,mintha nincs amikor kéne..
És én rosszul éreztem magam addig amíg gyengécske vékony fiú voltam.Felépítettem egy egészséges izomzatot,küzdősportolok,sokkal jobb a közérzetem.És eddig nem volt olyan nő akinek ne tetszett volna a látvány.
"Magyarországon évente több száz nőt megvernek/kirabolnak/elrabolnak/megerőszakolnak"
És az elkövető 80% a saját párja. Majd megvédi önmagától?
Sokkal egyszerűbben ki tudsz állni az igazadért, és a barátnéd igazáért, ha magas, és izmos vagy.
Az én barátnőimnek, ha beszólt valaki, utána mindig könyörgött, hogy bocsánatot kérhessen tőle. Volt, akiknek a barátai is odajöttek, és meghívtak minket egész estére azért, hogy megbocsásson a barátnőm a bunkó beszólásáért.
Illetve, ha cipekedni kell, vagy csak nagyon romantikus hangulatban vagy, és fel akarod kapni a barátnőd, esetleg vészhelyzet van, és elájul a lány melletted, akkor sem árt, ha jó erőben vagy. Nekem mindegyikre volt már precedens az életemben.
Versenyszerűen sportolok már hosszú évek óta. De ez nem túlnövesztett izmokat jelent, mert azokat felesleges lenne cipelnem. Tehát látványra inkább vagyok Bruce Lee, mint Swartczenegger.
Egyszer akarta megtámadni a páromat egy örült. Ha nem vagyok határozott, akkor másodperceken belül ütött volna. Elég volt hangosan közölnöm vele, hogy még egy lépés és leütöm. Megtettem volna és meg is tudtam volna tenni, és ez látszott is rajtam.
Az izom, meg olyan a nőknek, mint a férfiaknak a mell. Van egy méret, ami a többség számára izgató. A divat sokak gondolkodását befolyásolhatja, de annak is van alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!