Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos pasik, avagy mitől kell megvédeni egy nőt egy párkapcsolatban?
Tegnap este azt merészeltem írni egy kérdésre, hogy számomra egyátalán nem vonzó az izmos férfitest, inkább az átlagos/normál testalkat jön be, erre néhányan majdnem leharapták a fejemet. Egy ember még azt is kétségbe vonta, hogy valóban nő vagyok. Egy másik pedig azzal jött, hogy egy kevésbé izmos pasi nem tudna megvédeni. Rákérdeztem hogy érti, de nem jött válasz. Ez nem az első és nem is a második eset, hogy ezt a megvédős dumát látom!
Érdekelne, hogy miért annyira elterjedt ez a megvédős szöveg. Én a 27 évem alatt egyszer nem kerültem olyan helyzetbe, hogy engem meg kellett volna védeni! Más nőket óránként megtámad egy kóbor jeti vagy mi?! :/
Mellesleg elég szomorú, hogy annyira az van erőltetve, hogy az izom a menő, hogy lassan már selejtes nőnek érzem magam, amiért nekem nem tetszik.
Nekem se jönnek be az izmos pasik. Ezek szerint én is selejt vagyok. Volt már, hogy belém kötöttek vagy durván rányomultak, de megoldottam a dolgot. Halottam már elégszer a meg kell védeni dumát. Utoljára az oviban kellett megvédeni, mert egy másik lány lökdösődni kezdett:) A kóbor jetivel jóban vagyok, nem kell tőle félni. A zord külső gyengéd szívet takar.
22N
most, ezt magad sztárolására írtad ki?! nekem mindenféle férfitest bejön, az összhatás a lényeg, konkrétan izom-nem izom nem érdekel..
de, azért túlzás kijelentened, hogy "nekem nem tetszik". ez hülyeség.
Ezek szerint itt egyesek (a kérdezőt is beleértve) soha nem találkoztak például cigányokkal. Tehát tudatlanok, de mégis okoskodnak.
A közbiztonság rossz. Baromság figyelmen kívül hagyni a megvédés szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!