Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos pasik, avagy mitől kell megvédeni egy nőt egy párkapcsolatban?
Tegnap este azt merészeltem írni egy kérdésre, hogy számomra egyátalán nem vonzó az izmos férfitest, inkább az átlagos/normál testalkat jön be, erre néhányan majdnem leharapták a fejemet. Egy ember még azt is kétségbe vonta, hogy valóban nő vagyok. Egy másik pedig azzal jött, hogy egy kevésbé izmos pasi nem tudna megvédeni. Rákérdeztem hogy érti, de nem jött válasz. Ez nem az első és nem is a második eset, hogy ezt a megvédős dumát látom!
Érdekelne, hogy miért annyira elterjedt ez a megvédős szöveg. Én a 27 évem alatt egyszer nem kerültem olyan helyzetbe, hogy engem meg kellett volna védeni! Más nőket óránként megtámad egy kóbor jeti vagy mi?! :/
Mellesleg elég szomorú, hogy annyira az van erőltetve, hogy az izom a menő, hogy lassan már selejtes nőnek érzem magam, amiért nekem nem tetszik.
"És az elkövető 80% a saját párja. Majd megvédi önmagától?"
Nem fog tetszeni a válaszom, de ez vastagon a nők hibája. Egy férfiból általában nem egy kapcsolatban bújik elő a vadállat, arra már korábban is akad egy-egy példa. De a nőket általában amrhára nem érdekli, hogy jellemileg milyen egy férfi, csak hogy jó pasi legyen és akkor "punci nedvben áll, ész megáll!"
Ha a nő nem bólintana rá az erősen nárcisztikus, egoista pasasra, akkor nem férkőzne be az életébe. A nők beszélnek mindig az ösztönlény férfiakról, holott ők az ösztönlények, nem használják a fejüket, hanem ész nélkül ugranak bele egy kapcsolatba mindenféle zűrös alakkal.
19-es egyetértek. már csak azért is mert velem is esett már meg olyan hogy elestem és nem tudtam ráállni a bokámra.
és ki vitt haza mikor se busz nem jött már meg se pénzem nem volt taxira?
hát a kedves, kétatjósszekrény favágó ismerősöm a hátán.
nem vagyok kis 150 centis 35 kilós tündérke, szóval egy vékonyabb, alacsonyabb pasi lehet nem bírt volna cipelni 2 km-en át.
és azért nem szívesen ültem volna az 1. buszig a jégen :)
szóval igen, nekem számít hogy egy Férfi erős legyen.
21:28
Itt is egy hátránya az izmos pasiknak: miért lesz egy normál pasiból izmos pasi?
-Mert izmok nélkül nem érzi magát teljesnek
-Fél izmok nélkül
-Mert izmok nélkül nem tud (vagy nem mer) kiállni az igazáért
-Mert izmok nélkül nem képes önmagát elfogadni
-Mert izmok nélkül nem mer csajozni
Oké, nem 100%, hogy erről van szó, de nagyon-nagyon gyakori, hogy valami problémát próbálnak vele kompenzálni. Jó példa erre Schwarzenegger, hihetetlenül kigyúrta magát, és miért? Azért mert az apja rendszeresen verte, és ezt nem sikerült később sem feldolgozni, szóval kigyúrta magát, hogy ne kelljen félelembe élnie. És ma már sajnos az izom az nem egyenlő a kitartással, és hasonló jó tulajdonságokkal.. mivel egyre gyakoribbak és könnyebben elérhetőek a különböző "táplálékkiegészítők".
én régen rengeteget kondiztam lány létemre és egyik tényező se stimmelt amit írtá. azért edzettem mert szerintem Gyönyörű az izmos test, imádom az izmok látványát máson és magamon is, imádom azt a nyers erőt hogy mindenki könnyezve csavar egy befőttesüveget míg én egy laza mozdulattal kinyitom...
imádom hogy a hátamra tudok vetni egy félmázsás cementzsákot és minimális erőfeszítéssel viszem fel a padlásra...
van aki egyszerűen azért edz, mert Szeret izmos lenni, mert szépnek és egészségesnek érzi tőle magát.
nem kell ezt túlragozni és mindent beleképzelni.
míg edzettem soha eszembe se jutott hogy mások ellen használjam a húskötegeimet xD
És az izmos pasi rögtön egyenlő a verekedős,tahó,izomaggyal?
Én izmos pasi vagyok,mégis szépirodalmat olvasok,csellózok,abszolút udvarias vagyok a nőkkel.
21.30
És talán azért is, mert túl sokat olvassa a Gyakori Kérdések-et és más hasonló oldalakat. Sok fiú küzd ma párkapcsolati nehézségekkel és az egyik "aranyat érő tanács" az, hogy menj gyúrni! És ha ezt túl gyakran olvassa valaki, akkor annyira a magáévá teszi, hogy enélkül már nem is érzi magát teljes embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!