Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvinnéd magadhoz, csak mert nincs pénze elvinni sehova?
találkozni hívtam, erre megjegyezte még egyszer, hogy nincs pénze, így tervezzek, ha találkozunk.
miért kell ezt ismételgetnie, már ezt sem értem.
jelent ez valamit?
lassan kölcsön fog kérni?
vagy mire számítsak?
most meg ő találta ki, HA nem nem hozom fel, nem találkozunk.
hát nem semmi....
fura vagy egy kicsit..
én első alkalommal is felment a sráchoz és filmet néztünk, nem csináltunk semmit.
fordított esetben ha én albérletbe laknék és úgy adódnak gondolkodás nélkül megkérdezném hogy nem jönne e fel ha hideg van, persze leszögezném hogy nincs szex.
szerintem ezeket meg lehet beszélni.
nekem ez nem jelentene problémát..
vidd fel aztán meglátod mi lesz, ha rád nyomul akkor tudod hogy mit akart ennyi, ha nem próbálod meg nem is fogod megtudni soha.
Azt furának érzem, hogy a EGYSZER SINCS 800Ft-ja két db forrócsoki mellett történő üldögélésre!
Egyébként felhívhatod magadhoz, de jelezd, hogy csak teázás és beszélgetés, meg filmnézés lesz, szex még nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!