Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rád, miközben épp magadhoz nyúltál?
Figyelt kérdés
ki? és mi volt a reakció?2011. okt. 8. 14:58
1/10 anonim válasza:
volt már ilyen és nem is egyszer. épp fogtam a fejem amikor anyám rám nyitott. mondta h vigyem le a szemetet...
2/10 anonim válasza:
Nekem is a múltkor viszketett az orrom, gondoltam megvakarom, erre rámnyitnak.
4/10 anonim válasza:
nekem olyan volt hogy azt hittem egyedül vagyok itthon és jó hangosan nyögtem hozzá meg sikíthattam
mikor végeztem ki akartam menni a fürdőbe kezetmosni erre látom hogy ott ülnek szüleim meg öcsém a konyhában döbbent fejjel
állati égő volt
5/10 anonim válasza:
xD
Ez nagy! xDxDxDxD
Bár gondolom akkor nem volt olyan vicces.. xD
6/10 A kérdező kommentje:
15:26
ez tényleg viccesen hangzik.:D de gondolom számodra nem volt túlzottan az..
2011. okt. 8. 15:49
7/10 anonim válasza:
Igen basszus... A fürdőkádban nyomtam zuhanyrózsával,hátradőlve félig csukott szemmel ,elterülve... Erre a bátyám kopogás nélkül rám tör,hogy gyere már,a hány a kutya... Erre sikítottam akkorát,de mindent látott!! De próbálom elfelejteni...Lehet hogy Ő is :D xDD
8/10 anonim válasza:
A szüleim elmentek itthonról és rábízták a szomszédre a lakást, hogy a kutyára vigyázzon meg a növényeket öntözze. Én 1 nappal később mentem volna utánuk. Otthon voltam, és magamhoz nyúltam. Dörzsölgettem a puncim és éppen elélvezek, spriccelt rendesen amikor nyílik az ajtó és belép a szomszéd hogy kutyát kajáltasson. Én ott vagyok meztelenül tiszta lucskosan... ÁÁÁÁÁÁ gáz volt. Kérdezte segíthet-e de elhajtottam :)
9/10 anonim válasza:
De lettem volna a szomszéd helyében :)
10/10 anonim válasza:
épp elsületem amikor apu bejött a fürdőbe .ciki volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!