Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvinnéd magadhoz, csak mert nincs pénze elvinni sehova?
Szerintem sem gaz,megiscsak a pasid...
masreszt viszont nalunk is ez a helyzet csak en vagyok a pasi megis allandoan hazahozom a baratnomet mondjuk nekem van sajat szobam amibe nem a haz tobbi reszen vezet at az ut es akkor jovok-megyek amikor akarok.Megaztan mi mast csinalnatok ha mondjuk jo ido lenne?Minden randi arrol szolna hogy kezenfogva setaltok valahol mert nincs kint hideg? Szerintem hivd fel...
most vitatkozzak a hülyeséggel, vagy ne vitatkozzak...
nem a pénz a lényeg, de én hívjam el moziba? vigyem vacsorázni. hívjam el hozzám, hogy szex legyen, amikor az lesz aktuális, hogy ne bokorba húzzon meg??
virágot ne vegyek neki????
vagy ha párkapcsolatról lenne szó, egy szavam sem lenne. de ez még nem az. nagyon nagy a különbség!
nem azzal a sráccal jövök fel hozzám, akit ismerek ezer éve, és szerelmesek vagyunk, meg minden ok, hanem azt a srácot, aki tulajdonképpen udvarol nekem és járni akar velem.
kérdezem én, az udvarlás hol van? ott, hogy feljön? vagy? és nézzük pénz nélkül. ám ne hívjon el sehova. de valami ?
na látod más lenne, ha azért hoznám fel, mert nekem így tetszik.
pl ha ő egyedül élne, és felhoznám magamhoz. mert nekem így tetszik.de hogy azért hogy ne az utcán csövezzünk...
tehát én kényszert érzek, mintha ezt kellene tennem.
amúgy megnyugtatott, hogy előző bnőjét a kocsiban húzta meg először, neki az sem gond...miket fel nem ajánl. örülhetek ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!