Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem őrjít meg a távkapcsolatból adódó hiány?

Figyelt kérdés

Több mint 1 hetet várni arra, hogy egy hétvégényi időt együtt legyünk és közben folyamatosan szenvedni attól, hogy nincs melletted a párod. Van ennek értelme így? Még féléve se vagyunk együtt, de nagyon nehéz ez. Szeretem őt, de szenvedek emiatt.

Ki meddig bírta?

2012. nov. 10. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ssx44 valószinüleg soha nem voltál még ilyenbe, azért nem tudod átérezni és megérteni. Nem bántásból persze. Én se hittem távkapcsolatban és abban,hogy ha 2 ember ennyire szereti egymást és nem tudnak létezni egymás nélkül, kitartanak bármilyen távolságból. 2 évvel ezelöttig:) Azóta vagyok távkapcsban. Vannak néha mélypontok, de ha igazán szereted a másikat, nem akarod feladni. Kibirsz és túlélsz mindent.
2012. nov. 15. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:
De voltam! De rájöttünk hogy ennek semmi értelme, mert még egy normális randit se tudunk összehozni, mert állandóan a buszhoz meg a vonathoz kell igazodni.
2012. nov. 15. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!