Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem vagyok fontos. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vagyok fontos. (? )

Figyelt kérdés
Csak 14 éves vagyok, igen. A barátom 17. Több mint egy éve együtt vagyunk. Már-már úgy érzem, egy oldalú a szeretet. Kevesebbszer találkozunk, úgy érzem már nem akar úgy, mint régen. Régen más volt. Mindig örült hogy találkozunk. Minnél többször akarta, és én voltam mondhatni a legfontosabb. Most már más a helyzet. Más lányokkal többet beszél mint velem, a barátai fontosabbak nálam, ami végülis nem is lenne gond, csak már zavar hogy ennyire. Már csak heti egy találkozás, vagy két hetente. Fáj, mert rossz nélküle. Szeretem, rá gondolok, és tényleg fáj hogy már nem vagyok neki fontos. Szakítani nem akarok.. Nem vagyok képes rá. Őszinte véleményeket kérek, lehettek bunkók is, mindenki az velem.

2012. okt. 18. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha te nem szakítasz, majd megteszi ő. (ne haragudj de abból amit írtál ez egyenesen következik)

Esetleg ülj le vele, és ugyanezeket mond el neki is, és kérdezz rá, hogy mi ennek az oka, nem szeret-e már téged úgy mint régen. Bármennyire fáj is, de ha elmúlt a szerelem véget kell vetni a kapcsolatnak, mert így hiába is láncolnád magadhoz, már neked sem lenne jó...

2012. okt. 18. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem akar szakítani. És hogy nem szerelmes más lányba még. Kérdeztem mi az hogy még? Mondta hogy nem lát a jövőbe.. De nem akar szakítani ő se. Nem tudom mit csináljak, sírok egyfolytában :(
2012. okt. 18. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszod.
2012. okt. 18. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos rádunt. Szép lassan probáld megemészteni. Nem biztos, hogy azonnal szeretne másik lányt, de bármikor elöfordulhat. Jobb ha eltávolodsz töle.
2012. okt. 18. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:

én is azt mondom h ülj le vele beszélgetni!!

mást nem tudok! vagy mondja meg h mit érez!!

2012. okt. 18. 17:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Rám unt? És mit kell tenni ha bekövetkezik ez egy kapcsolatba? Van még esély, vagy már tényleg ennyire reménytelen?
2012. okt. 18. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
vagy újits be valamit programot vagy valamit kapcsolatotokba akkor vissza jöhet a tűz de ha nem akkor felejtsd el és mond ki h VÉGE! !!!!
2012. okt. 18. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Mára már azt mondta, nem biztos benn hogy szeret e. Ő az egyetlen ember aki van nekem. Elveszíteném, az lenne a végszó. Köszönöm a válaszokat
2012. okt. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!