Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem őrjít meg a távkapcsolatból adódó hiány?

Figyelt kérdés

Több mint 1 hetet várni arra, hogy egy hétvégényi időt együtt legyünk és közben folyamatosan szenvedni attól, hogy nincs melletted a párod. Van ennek értelme így? Még féléve se vagyunk együtt, de nagyon nehéz ez. Szeretem őt, de szenvedek emiatt.

Ki meddig bírta?

2012. nov. 10. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A hosszú kapcsolat titka,legalább mindig kivánjátok egymást.És már alig várjátok,hogy mielübb ágyba bujni,sok elönye és hátránya is van.De ha szeretitek egymást túl fogjátok élni.Én a páromat 3 hónapig nem láttam,csak net,meg telefon,és túléltük.És gondolj a katonákra akik több ezer km-re vannak a párjaiktól,több hónapig,évekig.
2012. nov. 10. 16:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó de nekik valamivel másabb, mert volt közös előéltük, mi meg csak legjobb esetben hetente látjuk egymást 1x.
2012. nov. 10. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi is távkapcsolatban vagyunk a szerelmemmel lassan 2 éve, és iszonyatosan nehéz a várakozás. Jó esetben 1 hét, rossz esetben ennél több. A barátom van többször mélyponton a hiányomtól, úgyhogy nem tudom meddig birjuk. Összeköltözésnek nyoma nincs sajnos, ez méginkább megneheziti.
2012. nov. 10. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze,de át kell vészelni,és kibirható! Utána majd lessz jobb is,hidd el.De ha annyira rossz,és szenvedsz,akkor meg kell beszélni vele,hogyan tovább,vagy legyetek nyitott kapcsolatban,mindenre van megoldás.
2012. nov. 10. 17:47
 5/12 anonim ***** válasza:

A "tini éveimben" voltak ilyen távkapcsolataim, egy életre megutáltam őket. A leghosszabb 7 hónap volt, én ennél tovább nem bírtam. Rossz volt több szempontból is. Az én édesapám csak a hétvégéket töltötte itthon, így rosszul esett neki, ha ő hazajött én meg elmentem... ha a párom volt itt, akkor sem a családdal foglalkoztam első sorban, szóval ebből a szempontból sehogy nem volt jó. Később arra untam rá, hogy mindig minden "menetrendszerű", suli, suli, suli, suli, párom, párom, párom, suli, suli.... Nem volt változatosság, már azért is bármit megadtam volna, hogy találkozzunk egy hétköznap és a hétvége szabad legyen. Volt, hogy egy hónapig nem találkoztunk, mert mindig közbejött valami.

Nekem szükségem van a páromra, hogy relative bármikor átölelhessen, megszeretgethessen, hozzábújhassak.

A jelenlegi párommal szintén távkapcsolatban vagyunk annyi különbséggel, hogy egy városban tanulunk, így a szorgalmi időszakban mindennap tudunk találkozni. A vizsgaidőszakok, hosszabb szünetek nagyon rosszak. Nyomott hangulatom van végig. Ezt én is nagyon nehezen bírom.

2012. nov. 10. 18:07
 6/12 anonim válasza:
Ha szereted tarts ki mellette,el fog jönni az idő amikor együtt lesztek,csak ki kell bírni.És ha mindketten szeretitek egymást ez csak megerősíti a kapcsolatotokat,ha az egyik elgyengül,akkor legalább tudod,hogy nem voltatok összeillők.Én egy évig voltam együtt távkapcsolatban a barátommal.3órát utaztam hozzá,3-at vissza.Végül 1év után kidobtam,mert kiszerettem belőle.Idegesítő volt számomra a személyisége és megbízhatatlan volt.De nem a távolság miatt lett vége.Szerintem ezért mert messze van ne engedd el!!
2012. nov. 10. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
De! Ezért nem is mennék bele soha távkapcsba.
2012. nov. 10. 20:28
 8/12 anonim válasza:
ssx44 és ha ő álmaid szerelme? Akire mindig is vágytál és egy véletlen folyamán ismerted meg és egymásba zúgtatok? Szerintem ezek nem véletlen dolgok,hogy emberek egymásra találnak.
2012. nov. 10. 22:26
 9/12 anonim válasza:

Ha szereted őt, akkor van értelme. Ha nem, akkor csak felesleges szívfájdalom.

Mi két hónapja vagyunk együtt, de iszonyatos nélküle, és még mindig mélyülnek az érzelmek, így egyre nehezebb lesz..de szeretem és remélem kitartunk egymás mellett.

2012. nov. 14. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:

22:26

Ilyen nincs. Akkor is inkább engedem hogy megtalálja a boldogságát másnál, mint kínzom mind a kettőnket a távolsággal!

2012. nov. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!