Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzek valamit vagy ez csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzek valamit vagy ez csak szimpla szeretet hiány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt barátommal majdnem 3 évig voltunk együtt, furcsa volt a mi kapcsolatunk, mert én szerettem őt, viszont mint pasi nem annyira vonzott, mert sokszor gyerekesen viselkedik, nem egy komoly pasi, és nem tudtam úgy nézni rá...viszont imádom, mert egy nagyon jó lelkű ember, sose vert át, sose csalt meg és nekem ez kellett...

miután szakítottunk volt egy kapcsolatom ahol a pasi szinte nem is foglalkozott velem, és akkor jöttem rá hogy ez a másik véglet...amikor epekedsz érte mert annyira férfias, de közben meg le se sz.ar téged és ez nagyon tud fájni....

Most hogy túl vagyok a dolgon, a volt barátommal kicsit közelebb kerültünk egymáshoz azért mert mindketten egyedül vagyunk és nehezen bírjuk...amikor nincs velem hiányzik nagyon, amikor együtt vagyunk jó érzés, viszont tartok a túl nagy szeretetétől és nem merném vele újra kezdeni mert félek ugyanaz lenne, mivel még mindig gyerek...nem annyira mint régen de épp eléggé....nem akarok tőle elszakadni, de nem tudom tudnék e vele újra együtt lenni...

Most mit érzek? ez csak szeretethiány, vagy tényleg szeretem még?

2012. okt. 29. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:

szeretethiány és kötődés.. (nem lepne meg ha halak volna a csillagjegyed) ha átlátod hogy mi nem volt jó neked abban a kapcsolatban, akkor már értelmetlen újra belemenni, mert nem lesz jobb, nem lesz más a srác személyisége..

mondhatni tudom mit érzel, mert én is hasonló helyzetben voltam - vagyok.. fene se tudja :S

2012. okt. 29. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Kos vagyok, a pasi skorpió! Amúgy meg egy jó pasi lenne, és tetszene is nekem, csak ez hogy állandóan hülyéskedik baromkodik meg röhög ( ami nem rossz szokás tudom) így nem tudok rá komoly pasiként nézni és nem vonz pl szexben...és ez szerintem elég nagy gond és mondtam már neki hogy ő egy annyira jó pasi lenne ha legalább egy kicsit komolyabb lenne...
2012. okt. 29. 14:57
 3/3 Mara Acoma ***** válasza:
Ha már ott van a ,,ha", akkor szerintem Te is tudod a választ. Olyat keress, akinél nincs ,,ha". Ne csak azért akarj lenni valakivel, hogy kötődj valakihez, ezzel a saját női mivoltod alázod meg. Biztosan lesz olyan pasi, akivel minden klappol és az ágyban is megőrülsz érte:) Csak ki kell várni. Nekem 32 évbe telt:)
2012. okt. 29. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!