Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzek valamit vagy ez csak szimpla szeretet hiány?
Sziasztok!
A volt barátommal majdnem 3 évig voltunk együtt, furcsa volt a mi kapcsolatunk, mert én szerettem őt, viszont mint pasi nem annyira vonzott, mert sokszor gyerekesen viselkedik, nem egy komoly pasi, és nem tudtam úgy nézni rá...viszont imádom, mert egy nagyon jó lelkű ember, sose vert át, sose csalt meg és nekem ez kellett...
miután szakítottunk volt egy kapcsolatom ahol a pasi szinte nem is foglalkozott velem, és akkor jöttem rá hogy ez a másik véglet...amikor epekedsz érte mert annyira férfias, de közben meg le se sz.ar téged és ez nagyon tud fájni....
Most hogy túl vagyok a dolgon, a volt barátommal kicsit közelebb kerültünk egymáshoz azért mert mindketten egyedül vagyunk és nehezen bírjuk...amikor nincs velem hiányzik nagyon, amikor együtt vagyunk jó érzés, viszont tartok a túl nagy szeretetétől és nem merném vele újra kezdeni mert félek ugyanaz lenne, mivel még mindig gyerek...nem annyira mint régen de épp eléggé....nem akarok tőle elszakadni, de nem tudom tudnék e vele újra együtt lenni...
Most mit érzek? ez csak szeretethiány, vagy tényleg szeretem még?
szeretethiány és kötődés.. (nem lepne meg ha halak volna a csillagjegyed) ha átlátod hogy mi nem volt jó neked abban a kapcsolatban, akkor már értelmetlen újra belemenni, mert nem lesz jobb, nem lesz más a srác személyisége..
mondhatni tudom mit érzel, mert én is hasonló helyzetben voltam - vagyok.. fene se tudja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!