Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a tapasztalatotok olyan téren, hogy a lány szakított veled volt egy harmadik sráccal majd később ő keresett, hogy újra kezdené, mennyi esély van erre?
A teljes történetem itt van de ez más jellegű kérdés ezért ne szidjatok meg, köszönöm:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Egyik ismerősömnél teljesen ugyanez a szitu...így rá is kell kérdeznem : IMI TE VAGY AZ?
amugy ott a csaj elkurvult, nincs más hátra mint megvárni míg begyógyul a seb :(
Kedves Válaszoló!
Nem, nem Imi a nevem.
Hát itt végül is nem elkurvult hanem ugye elhanyagoltam a 9 hónapból 5 hónapon keresztül és gondolom közben jött ez a srác aztán ez meg nem hanyagolta el és ennyi. Csak az a baj, hogy már avval sem mentem semmire hogy utána gyertyafényes vacsora volt, meg könyörgés, meg megváltozás.
Ez van, olyan hogy visszajön hozzád csak a mesékben van....
Ha a te helyzetedben lennék én is mindenáron ragaszkodnék az exemhez, de külső szemlélőként szerintem nem ez a megoldás. Te megpróbáltad visszaszerezni, ő nem adott több esélyt. Nem akar már veled lenni. Sajnos ha beleszeretett a másik srácba, az egy olyan érzés, amit nem tudsz csak úgy megszüntetni. Kétségek között élni és folyamatosan reménykedve valamiben, ami talán sosem következik be, az egyik legrosszabb érzés, tapasztalatból mondom!
U.i.: Lehet, hogy te elhanyagoltad, de ő nem szólt neked, hogy a továbbiakban ne tedd, inkább elhagyott. Ha egy kapcsolat megfelelően működik, mindent meg lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!