Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmadik esély? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátommal mist szakítottunk másodjára mind a kétszer ugyanaz a nő miatt és most is vele van de nekem hiányzik rettentően mertén szerettem őt és még most is szeretem azt mondja maradjunk barátok de közbe a kis barátnőjével is jóba vagyok szerintetek egy harmadik esély ennek a kapcsolatnak?2012. ápr. 25. 05:53
1/8 -=Koldus=- válasza:
Ha ennyire hülye vagy, akkor legyen 3. esély is (meg 4., 5. stb stb)
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz.. de akkor mégis mit csináljak ha szeretem és hiányzik?
2012. ápr. 25. 05:56
3/8 anonim válasza:
Mondjuk felejtsd el. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mondd meg neki, hogy te túl akarsz jutni rajta, és ezért nem akarsz vele beszélni, talán soha többé.
Legyél a barátaiddal és legyen életed. Így majd találsz olyat, aki nem csak szamárnak használ, ha esetleg a ló elfutna. De ha neked ez az állapot megfelel, mert te szereted őt, és nem baj ha szarba se vesz és folyamatosan megaláz, akkor nyugodtan alázkodj csak tovább. Nekem nem fáj.
4/8 omba válasza:
Azt nem tudjuk, mit csinálj, azt tudjuk, mit ne.
Mármint, hogy türelmesen vársz, hátha kapsz egy 2-es sorszámot?
5/8 anonim válasza:
Tudom,hogy nem könnyű mivel szereted,de felejts el.
Találsz te majd olyat aki megbecsül,és többre néz,mint ez a sz*rházi.
Fel a fejjel,és légy bátor!! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de ugyan oda járunk taekwon-do edzésre igy nem fogom tudni teljes elfelejteni őt és egyikünk sem akarja otthagyni ezt a sportot mert mind ketten eredményesek vagyunk benne
2012. ápr. 26. 07:16
7/8 anonim válasza:
akkor házasodjatok össze 3-asban!! Hehe:)Viccen kívúl tépd meg a roh@dt rib@ncot:)
8/8 A kérdező kommentje:
Facebookról tiltott mert kiirta ha meglátom a qváját meg verem várom hpénteken jöne edzésre ha jön kapni fog ő is ( miatta tört el a lábfejemben egy kiscsont mert elég durván psze kaptunk edzésen ) Nem éri meg velem szívózni ;)
2012. máj. 22. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!