Ha valaki el veteti a második babáját, mennyi az esély hogy sikerül a harmadik majd? Járt igy valaki?
Miért kell ilyet csinálni?
Ahol elfér az első és el fog férni a harmadik is, ott a második miért nem kell?
Nem logikátlan?
Így már értem a félelmeidet, de szerintem alaptalanok. A babák mindig tudják, hogy mikor kell jönniük. Az egészségeddel nem lesz probléma, ha megtartod. A párodat meg dobd ki, ha gondolod, de ne a gyerekedet öld meg egy link alak miatt.
Sok kegyelmet kívánok a 2 picihez!
így már én is megértelek:((( sajnálom.
a férjed egy szemét, önző.
azt csináld, amit a szíved mond.
én nagyon abortusz-ellenes vagyok, de nem látom biztosítottnak a jövődet e mellett a férfi mellett.
ha be tudsz vállalni 2 gyereket egyedül, mind lelkoileg, mind fizikailag, mind anyagilag, akkor mindenképpen tartsd meg!
biztos vagyok benne, hogy ha a férjed nem tette volna ezt, és nem rendült volna meg a bizalmad, akkor most örülnél ennek a babának.
tényleg sajnálom:((((
majd írd meg, mi volt.
Nem dönthetek helyetted.
Csak annyit mondhatok, hogy művi vetélésnél mesterségesen tágítják a méhnyakat, ami berepedhet, megsérülhet, látható nyom nélkül - de amikor a következő babádat várod, akkor a sérülés miatt nem tudja megtartani a babád súlyát, és a pici idő előtt jön a világra. Statisztika is igazolja, hogy a művi vetélésen átesett nőknél emelkedik a késői spontán vetélés és a koraszülés kockázata, esélye, és csökken a teherbeesésé.
8 hónappal egy császér után már jó sélyed van végig kihordani és akár hüvelyi úto megszülni azt a babát.
És még egy dolog: az a baba nem tehet semmiről, ő csak élni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!