Két vetélés után van esély arra, hogy a harmadik megmaradhat?
Persze, hogy van esély, de azért 2 vetélés után egy hosszasabb vizsgálódás szükséges, remélem, ezt te is tudod!
Vérvételek és genetikai vizsgálat! Ezek nélkül én nem mernék újra belevágni...
Nekem is volt vetélésem, utána derült ki sima vérvételből, hogy magas a TSH-m, vagyis alulműködik a pajzsmirigyem. Gyógyíthatatlan, örököltem, valószínű, de gyógyszerrel szinten tarthatom az értéket. Fél év kellett, mire a megfelelő profi dokit megtaláltam, és a havi vérvételek eredményei kezdtek helyreállni. Az utolsó 3 hónapban már próbálkoztunk is, és a 3.-ban sikerült.
Persze én is félek, de nagyon megnyugtatott az, hogy 2 meddőségi netes orvos is azt mondta, hogy mivel nekem 5 fölött volt a TSH-m, az első trimeszterben meg 1-2 között kell lennie, 98%, hogy ez okozta a vetélést. Ez megnyugtatott, és úgy tudtunk belevágni, hogy ez a tényező már gyakorlatilag ártalmatlan.
Nézetsd meg te is magad, TSH, inzulin, cukor, prolaktin, kortizol, progeszteron (peteérés utáni 7. napon), és a genetikai vizsgálat!
Sok sikert, és ne add fel!!!
6 hetes kismama
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm. Most elkezdek méh erősítő tornára járni és visszaveszek a munkából (4 helyen dolgozom egyszerre ráadásul külföldön, ahol minden egyes nap bizonyítani kell) Amúgy nagyon tiszta életet élünk a férjemmel, se cigi, kávé, drog, pia. Sőt most a másodiknál már nem is szexeltünk, hogy nehogy baj legyen. Na de most megyünk haza és kivizsgáltatom magam.
Köszönöm még egyszer. Szép napot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!