Spontán vetélés után mennyi esély van rá, hogy a következő terhességem is vetéléssel végződik majd?
Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 15:29
1/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami történt. :( Szerintem, ha nem hormonális probléma miatt vetéltél el, akkor csak ugyanannyi, mint másnak, semmivel sem több.
3/8 anonim válasza:
Ezt én is kérdeztem a dokimtól,aki csak ennyit mondott:"Vagy 0% vagy 100%."Szóval ezt senki nem tudja.most abban a cipőben vagyok mint te/10 hetes/,januárban elvetéltem.Már alig várom a 12.heti uh-t,remélem minden rendben lesz.Úgyhogy nem vagy egyedül
4/8 anonim válasza:
Lányok én nagyon kívánom Nektek hogy minden rendben legyen!!!!
Nekem júniusban volt egy vetélésem, most újra próbálkozunk, és remélem 1 hét múlva + -at tesztelek!
Remélem nálatok minden rendben lesz!!!!
5/8 anonim válasza:
köszi,a kérdező nevében is.már rám férne egy kis szerencse gyerek ügyben
6/8 anonim válasza:
sajnos én egymás után kétszer vetéltem el spontán 5 és 6 hetesen, a második után méhgyulladást kaptam, és 1 hónapra harmadjára is terhes lettem:)) megsem jött a vetélés után, gyanus volt hogy 51 napjasemmi,7 hetesen derült ki kaptam utrogestrant most a 11hét végén vagyok. hétfőn megyek a 12 uh-ra bizom minden rendben lesz. kicsit fájdogál a hasam,ezért aggódom is magamban. de bizom hogy ezt a kisbaba már meglesz. épp immunológiai vizsgálatra akartam menni mikor kiderült az ujjabb béby. izguljatok értünk:) fel afejjel és egészséget mindegyikünknek és babát:)))
7/8 anonim válasza:
Teljesen együtt érzek mindenkivel. Nekem is volt 2006. novemberében egy vetélésem és most újra babát várok már a 28. hétben vagyunk. Tartsatok ki és ne adjátok fel.
Valamennyit érdemes várni, mi 3 hónapig védekeztünk, aztán semmi. Sokáig azt hittük nem is lehet, de aztán amikor a legkevésbé számítottunk rá mégis megfogant a trónörökös :)
8/8 anonim válasza:
Elhiszem, hogy félsz a következő terhesség miatt. Én is jártam ebben a cipőben, az első 3 hónap végig félelemmel volt tele. De igyekezz ne rosszra gondolni. Ha ismét teherbe esel, pontosan tartsd be az orvos utasításait, pihenj, vigyázz magadra! Gyógyszer orvosi utasítás nélkül, röntgen, bármi ami terhesség alatt nem ajánlott kerüld el messziről. Ha mindent megteszel magatokért amit csak tudsz, van esélyed hogy majd kihord a következő terhességet is! Én nagyon lelkiismeretes voltam. Egyáltalán nem biztos, hogy a következő terhességed is vetéléssel végződik! Tudom ez nem biztos hogy vigasztal, de hugom is és én is így jártunk, "balesetnek" fogtuk fel, mással is megtörtént már, de mindketten egészséges gyereket szültünk következő terhességünkből! Még egyszer: bizakodva várd a következő terhességedet és csak pozitívan gondolkozz! Csupa-csupa jót kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!