Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora esély van arra, hogy...

Mekkora esély van arra, hogy a második (még nem szültem) terhességem is missed AB-val fog végződni? Most 5hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sztem ha nincs genetikai gond akkor annyi "esélyed"van erre mint másnak....ne gondolj erre, minden rendben lesz:)
2008. dec. 19. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet tudni, h mitől volt az első? Mit mond a dokid?
2008. dec. 19. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A dokik azt mondják, ugyanannyi, mintha az előző nem történt volna meg.

Bíztatásul annyit, hogy februárban nekem is volt missed ab-m , most pedig 32 hetes vagyok, és eddig problémamentes a terhességem! Sok sikert!

2008. dec. 19. 16:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezért aggódom, úgy érzem vánszorognak a napok, és nem akar eltelni a kritikus időszak. (én 6 hetes)
2008. dec. 19. 16:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Az első missed ab-ra nem mondott a doki semmit.Előfordul-ennyivel lezárta,5hetes voltam nem indult meg a szívműködés.
2008. dec. 19. 16:11
 6/11 anonim válasza:

Szia.

Én is ebben a cipöben járok.Nekem 5 naponta kell korházba menni hüv.ultrahangra.Még nekem sincs szivhang,de kaptam duphastont.Neked irtak valamit?

2008. dec. 19. 17:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Az ötödik válaszolónak üzenem:Szia! Nekem a doki nem írt semmit,4hetes voltam amikor UH-t csinált csak a megvastagodott nyálkahártyát látta.Jövőhetén kedden megyek újra.Félek,hogy úgy járok mint az első terhességemmel. Neked minden jót kívánok és remélem nem lesz semmi baj!!!
2008. dec. 19. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, és próbálj meg nem idegeskedni - annál rosszabbat nem is tehetsz most!!! Nekem is a második terhességem maradt meg, most a 37-ik héten már nem is emlékszem a kezdeti aggodalomra ;)
2008. dec. 19. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hete volt missed-ab om 7 hetesen. Dokim szerint kissebb az esélye egy újabb elhalásnak( nálam nem volt semmi baj a szövettanon nem találtak semmi rendelleneset). Azt mondta 1 mensit várjuk és utána lehet próbálkozni, és könnyen megeshet hogy elsőre összejön a baba:) Missed-ab nál csúny szó de "kitakarítják" a méhed és utána könnyebb a teherbeesés. Fel a fejjel, és ne gondolj ilyenekre, nem lesz semmi baj!
2008. dec. 20. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Véletlenül bukkantam a kérdésedre,rég tetted fel,de leírom a tapasztalatom.Ugyanebben a cipőben jártam,mint te.Másodiknál én is nagyon aggódtam.Nekem mindkét alkalommal jelentkezett barna folyás.Ha fiatal vagy kicsi a valószínűsége,hogy genetikai ok miatt vetélsz el.Inkább hormonális oka lehet.Én Utrogestant(progeszteron) kaptam,csak ezzel maradt meg a második baba.Ha nem kaptam volna,tuti elhal.Vele csak egy napig volt folyásom amíg ezt felírták,az elsővel 3 hétig és küretet csináltak:(Remélem azóta már rég megszületett a babád:)

2010. febr. 17. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!