Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy másznátok ki ebből? (Párkapcsolati kérdés. )
Le kellene ülnötök beszélgetni. Őszintén. A leírtak alapján félő, hogy nem vagyok odáig egymásért, nem vagytok szerelmesek. Félő, hogy a te nyomásodra kérte meg a kezed, de ő sosem szerette volna igazán.
Ha tévedek, akkor nincs miért okolnod a férjedet.
Ha igazam van, akkor viszont el kell válnotok. (Még a lombik előtt.)
Még lehet együtt 30 évetek. Vagy megmérgezed, és mentek is szét 2 év múlva. Sírsz, hogy összetört benned valami, meg bizalom meg minden... akkor minek mentél hozzá? Rá vagy dühös egy olyan betegéségért, amiről nem is kellett tudnia? 30 évesen még rohadtul nincs mindenkinek gyereke, csak te pont azokat nézed, akiknek van, hogy saját magad keserítsd a saját életedet.
Volt együtt 10 évetek, most akarsz kifarolni? Mert ez nagyon műhisztinek tűnik...
Az a rohadt nagy helyzet, hogy okolhatod magadat vagy őt (bár igazából magadat kéne, neked kellett volna lépned 5-6 éve), de ha görcsös kis fúria leszel (mint az a leírásból kitűnik), akkor el is cseszted az életedet.
Egyébként mondok egy tanulságot neked. Én is fiatalon ismerkedtem, 3 év után elvettem a lányt, akinek én voltam az első kapcsolata, 3 év után lelépett, mert még élni akart, ekkor volt 25 éves. Én meg 29, kezdhettem felépíteni az életemet elölről, egy "elvált" bélyeggel a homlokomon. Ha ide akarsz jutni, rinyálj még egy kicsit, fúrjad a férjed, aztán társkeresőzhetsz online keresőn... nagyon szívderítő, hidd el.
Egyébként meg rohadtul nem biztos, hogy azért húzta, mert nem szeretett. Pörgeted bele magad az ostoba feltevésekbe. Lehet, hogy kétségei voltak (pl látott már válást), és lám, igaza is lett, mert csakugyan meghülyültél. Lehet, hogy tényleg nem számított neki a papír.
Hidd el, hogy ha valakit nem szeretnek, ott sem a hétköznapok nem mennek gördülékenyen, sem a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!