Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy több mint barátság?
Szia, "kedves" idegen, én is hasonló szituban vagyok mint ez a lány, én is épp neten ismerkedek egy lánnyal és eszben sincs kib@szni vele -.-"
Ha egy ilyen "f@sz" - hogy ne mondjak mást - azt mondaná neki h biztos csak ki akarok b@szni vele és emiatt nem jönne össze a dolog nekem sz@rul esne, tehát vegyél vissza barátom, mert a pasi helyébe tudom képzelni magam.
Nem kell az ördögöt a falra festeni, tudom miről beszélsz, láttam annak a szerencsétlen lánynak a videóját, úgy járt mert hülye volt, és startból vetkezett a kamerának, ez van, kell vigyázni, de azért ne ássuk már el a neten való ismerkedést, köszönöm -.-"
"épp most láttam egy videót egy lányrról akinek pont igy tette tönkre az életét egy pasi. szintén képeket küldött magáról, az felhasználta és szétküldte a lány ismerőseinket, lány iskolájába, stb, végül az öngyilkosságon gondolkozott a lány, mert az egész életét érzéseit kikiabálta a pasas az ő környezetében. szerintem vigyázz. főleg meztelen képeket ne küldjél semmilyen esetben sem, mert ah küldesz, hát megbocsáss, de nagyon hülye vagy. sőt hát nem is muszáj mezteleneket küldeni, elég ha van photoshopja..."
Nem tudom "kedves" utolsó hozzászóló hogy kinek érzed te magad!Hogy írhatsz valakinek olyat hogy akassza fel magát?Az a hozzászóló aki az előbb idézett videós szitut írta megérdemli, hogy kulturáltan fejtsék ki részére a véleményt mivel nagy valószínűséggel csakis jó szándékból írta azt amit írt! Én úgy gondolom, hogy igaza van mert nem árt az óvatosság!Jó lenne ha mellőznéd a modortalan nem ide illő hozzászólásodat mert SENKI nem kíváncsi rá!!
Sziasztok. Azt hiszem elhamarkodottan írtam, elnézést kérek attól akinek azt írtam akassza fel magát, bocsánat a kifejezésért, saját problémám vetítettem a helyzetbe, remélem nem haragszol :)
Te lány, még annyit írnék neked, hogy vigyáz magadra :)
További szép napot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!